Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΡΗΣ: Το σερί σταμάτησε με αυτογκόλ στα Γιάννινα - Δοκάρι ο Γκαρσία

Παιχνίδι κατοχής από του κίτρινους που όμως ήταν άτυχοι με το δοκάρι στο 0-0 και το αυτογκόλ στη συνέχεια

Με αυτογκόλ του Δεληζήση στο 65' ο Αρης έχασε το αήττητο του (1-0) στους «Ζωσιμάδες» και παράλληλα δέχτηκε το πρώτο του γκολ στην Super League. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που προσπάθησε πολύ στο τελευταίο ημίωρο για το γκολ χωρίς να το πετύχει. Άτυχοι οι "κίτρινοι" αφού εκτός του αυτογκόλ είχαν και δοκάρι με το Ματέο Γκαρσία.

Στο πρώτο 25λέπτο ο ΠΑΣ Γιάννενα είχε αρκετά καλά οργανωμένη την άμυνα του με αποτέλεσμα ο Άρης να μην μπορεί να απειλήσει, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έψαχναν την πρώτη καλή στιγμή με βαθιές μπαλιές.  Αυτό άλλαξε στα επόμενα λεπτά, όπου ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αρκετά, με τις δυο ομάδες να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την μεγάλη φάση με το δοκάρι του Ματέο Γκαρσία (29’), ενώ ο ΠΑΣ απάντησε στο ίδιο λεπτό με τον Βιδάλ, ωστόσο ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κουέστα. Ένα λεπτό αργότερα ο Μυστακίδης αν και κατάφερε να ξεπεράσει τον Δεληζήση, δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ πίεσε από νωρίς και κατάφερε μετά από φάση διαρκείας και αρκετή δόση τύχης να μπει μπροστά σκορ, καθώς ο Λεό έκανε το σουτ, ο Δεληζήσης έβαλε το πόδι του, με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πορεία και να μπει στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Άρης και να αυξάνει την πίεση του, ωστόσο δεν τα κατάφερε στις μεγάλες φάσεις που είχε προς το τέλος του αγώνα με τους Δεληζήση και Γκάμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ