Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με Κάνιας και Ακπόμ η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σπαρτάκ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό πρώτο αγώνα του Γ' γύρου της προκριματικής φάσης του Champions League

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ σήμερα με μια τελευταία προπόνηση εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα του Γ' γύρου της προκριματικής φάσης του Champions League με τη Σπαρτάκ Μόσχας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε και πάλι προθέρμανση με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος τέθηκε εκτός μάχης και θα συνεχίσει τις θεραπείες προκειμένου να προλάβει την ρεβάνς στη Μόσχα όπου και γι αυτό το παιχνίδι οι πιθανότητες είναι περιορισμένες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του πέρα από τον αρχηγό και τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχει και ο Τσούμπα Ακπόμ, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Αναλυτικά η 18άδα για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους:

Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, μολονότι τίποτα δεν έγινε γνωστό, πιθανολογείται πως θα είναι αυτό με το οποίο ξεκίνησε το παιχνίδι της η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Βασιλεία, την περασμένη Τετάρτη.

Η αποστολή της Σπαρτάκ

Η αποστολή της ρωσικής ομάδας απαρτίζεται από τους εξής: Ρεμπρόφ, Τερέσκιν, Μποκέτι, Εσένκο, Ζιγκό, Κομπάροφ, Κουτέποφ, Ρασκαζόφ, Γκλουσακόφ, Ζομπνίν, Λομοβίτσκι, Ποπόφ, Πρόμες, Τασάεφ, Τιμοφέεφ, Φερνάντο, Ανί, Ζε Λουίς, Λουίζ Αντριάνο, Πέδρο Ρότσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη Τύπου της Σπαρτάκ Μόσχας θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και για τις 20:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Ρώσων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα