Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Η Τούμπα θα είναι… καζάνι με την Σπαρτάκ!

Εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης

Η όρεξη του κόσμου του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει για τα καλά μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας και οι πιστοί οπαδοί του Δικεφάλου εξάντλησαν ήδη τα εισιτήρια. Η Τούμπα πάλι θα είναι καζάνι!

Οι ουρές που σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας, αρκετές ώρες πριν ανοίξουν, έδειχναν πως τα εισιτήρια είναι μαγικά χαρτάκια και επρόκειτο σύντομα να εξαντληθούν, κάτι που έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει δεσμεύσει κάποιες θέσεις στα διαρκείας, λιγότερες από 500, οι οποίες αν δεν εξαντληθούν, θα βγουν προς πώληση στο ίντερνετ αύριο μετά τις 19.00. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εξάντληση των μεμονωμένων εισιτηρίων που τέθηκαν στην διάθεση του κοινού για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, έχουν δεσμευθεί ορισμένες θέσεις σε όλες τις θύρες- εκτός της θύρας 7- μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 19:00, οι οποίες σε περίπτωση μη εξαντλήσεως θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από αύριο στις 19:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ