Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Άκπομ – Ο Βέρνμπλουμ έρχεται Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Ο Βρετανός υπέγραψε, σειρά παίρνει ο Σουηδός

Σήμερα θα ανακοινώσει τον Βρετανό επιθετικό Τσούμπα Ακπόμ ο ΠΑΟΚ, ενώ ήδη την φωτογραφία του με ασπρόμαυρη στολή κοινοποίησε ο υιός του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Πόντους Βέρνμπλουμ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πάνω από μήνα έχει πειστεί να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ και αναμένεται πως αυτό θα γίνει ενδεχομένως ακόμα και σήμερα Παρασκευή. 

Τέλος, την Μπενφίκα ή την Φενέρμπαχτσε θ` αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας και προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League. Για το ματς με τους Ρώσους, ο ΠΑΟΚ έστειλε στην UEFA την λίστα των παικτών που θα χρησιμοποιήσει.

@cakpom και επίσημα! Καλωσήρθες παιχταρά⚫⚪?⚽??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Π.Α.Ο.Κ (@paokfc_news1926) στις 2 Αύγ, 2018 στις 1:24 μμ PDT

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές είναι:

Γλύκος, Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς .

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει δύο αλλαγές στη συγκεκριμένη λίστα, μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα με τη Σπαρτάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει