Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη Σπαρτάκ Μόσχας – Πότε θα γίνουν τα ματς

Οι ημέρες και οι ώρες των ματς ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας

Με την αισιόδοξη προοπτική πως ο ΠΑΟΚ πλέον μπορεί να ανταποκριθεί στις αξιώσεις των προκριματικών του Champions League, επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη από τη Βασιλεία η αποστολή του «Δικεφάλου».

Εχοντας εκπληρώσει τον στόχο της πρόκρισης απέναντι στη Βασιλεία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δει από αύριο κιόλας το πρόγραμμα του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Σπαρτάκ Μόσχας στο γήπεδο της Τούμπας. Με λίγες προοπτικές συμμετοχής, ο Αντελίνο Βιερίνια θα είναι μια σοβαρή έλλειψη, όμως εικάζεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Βέβαια, το πρόβλημα με την απουσία του Πορτογάλου άσου είναι σημαντικό, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν απογοητεύεται γιατί γνωρίζει πως έχει ισάξιους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν κάθε θέση στον βασικό κορμό της ομάδας του.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ενθουσιώδης από τη χθεσινή μεγάλη σε έκταση νίκη της Ελβετίας, θα συσπειρώσει με την παρουσία του το βράδυ της Τετάρτης την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πετύχει νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη φημισμένη ρωσική ομάδα, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη με λογικές αξιώσεις για την πρόκριση στα play-off της κορυφαίας διοργάνωσης. Ενα δευτερεύον πρόβλημα αφορά τον Στέλιο Μαλεζά, οποίος στη σημερινή προπόνηση τραυματίσθηκε και αργότερα θα διαπιστωθεί και η δική του κατάσταση, καθώς ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ είναι μία ιδανική εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Το βράδυ ο Αντελίνο Βιερίνια θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία απο το αποτέλεσμα της οποίας θα διαπιστωθεί αύριο η ακριβής του κατάσταση.

Πότε θα γίνουν τα ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας

Γνωστοποιήθηκαν και επίσημα οι ημερομηνίες και οι ώρες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας.

Η αρχή θα γίνει στην Τούμπα, με την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (8/8) στις 20:00. 

Οι Ρώσοι θα υποδεχθούν με την σειρά τους τον Δικέφαλο για την ρεβάνς έξι μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 14 Αυγούστου, με την σέντρα του αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 το βράδυ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης