Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρ. Χάρις: «Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του Άρη»

Ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του δήλωσε ο νέος αμερικανός της ομάδας

Ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του, μετά τη συμφωνία του με τον Άρη, αλλά και ενθουσιασμένος που θα είναι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας, δήλωσε ο Ραμόν Χάρις, στην πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης των «κίτρινων». Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε στον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί και υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πετυχαίνει νίκες ο Άρης.

Ο απόφοιτος του Κεντάκι τόνισε αρχικά ότι «είναι μεγάλη η ικανοποίησή μου και ο ενθουσιασμός μου που είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές και ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται Άρης, όταν θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε προετοιμασία, ενόψει της νέας χρονιάς που γνωρίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική».

Ως παίκτης του Κολοσσού ήρθε την περυσινή σεζόν ως αντίπαλος στο "Nick Galis Hall" και όπως υπογράμμισε: «Θυμάμαι ότι οι οπαδοί του Άρη ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις και στήριζαν πολύ την ομάδα, κάτι το οποίο θέλω να κάνω κι εγώ με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, έχοντας αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου».

Ο Χάρις είναι πολύ καλά ενημερωμένος για το μέγεθος της ιστορίας της ομάδας, τη φανέλα της οποίας θα φορά από τη καινούργια σεζόν. “ Γνωρίζω πως το να παίζεις για τον Άρη είναι μεγάλη υπόθεση, διότι πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλω πολύ να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας».

Μέσα από την παρουσία του στους «κίτρινους» έχει στόχο να αλλάξει επίπεδο ως παίκτης, προς όφελος και της ομάδας. «Η συμμετοχή στο Basketball Champions League ήταν ένας βασικός λόγος, για τον οποίο υπέγραψα. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να πάω το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο και να βελτιωθώ κι εγώ μαζί με την ομάδα».

Περιγράφοντας τον εαυτό του και τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως παίκτη ανέφερε: «Έχω την ικανότητα να παίρνω τα μεγάλα σουτ. Επίσης, πιστεύω ότι είμαι ένας παίκτης που μπορώ να κάνω αρκετές δουλειές και στις δυο πλευρές του γηπέδου».

Καταλήγοντας έδωσε τη δική του υπόσχεση του στους οπαδούς του Άρη: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους του Άρη είναι ότι θα παλεύω και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ