Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο ΠΑΟΚ φέρνει Ζάμπα – Δείτε τον 19χρονο Βραζιλιάνο εν δράσει! (Video)

Κοντά σε μεγάλη επενδυτική μεταγραφή ο Δικέφαλος

Σε μεγάλη μεταγραφή με… επενδυτική παρακαταθήκη είναι κοντά ο ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τις υπογραφές με 19χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ο λόγος για τον Λέο Ζάμπα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη ρωσική Αχμέτ Γκρόζνι και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Λεό Ζαμπά είναι γεννημένος στις 2/8/1998 στο Σάο Πάουλο και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της Βραζιλίας (11 συμμετοχές στην U20), ενώ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Κορίνθιανς. Τη φετινή σεζόν, πραγματοποίησε 24 συμμετοχές και είχε 3 γκολ με τη φανέλα της Γκρόζνι, και έρχεται στην Θεσσαλονίκη για ολοκλήρωση των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ αλλά και δεύτερος επιθετικός, ενώ το 2017 η ρωσική ομάδα δαπάνησε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Κορίνθιανς. Ο Ζαμπά μετράει 11 συμμετοχές στην ομάδα U20 της χώρας του. Ο Βραζιλιάνος είναι, μάλιστα, ο τρίτος ταχύτερος παίκτης στον πλανήτη, πίσω από τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Γιούργκεν Νταμ της Πατσούκα, με σπριντ που έφτασε τα 35.17 km-h σε ματς με αντίπαλο τη Ροστόφ.

Δείτε βίντεο από τον παίκτη. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ