Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μουντιάλ 2018: 1-0 Ουρουγουάη - Αίγυπτος, με γκολ στο τελευταίο λεπτό! (VIDEO)

Με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα κέρδισε η Ουρουγουάη

Χωρίς να πείσει η Ουρουγουάη, κατάφερε έστω και στο τέλος με κεφαλιά γκολ του Χοσέ Χιμένες να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» και αρχίζει με το δεξί το ταξίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Νωχελικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες με την Ουρουγουάη να έχει την πρωτοβουλία στο ξεκίνημα του αγώνα και την Αίγυπτο να πιέζει με σκοπό να εκμεταλλευτεί λάθος των αντιπάλων της. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι Αιγίπτυοι είχαν ισορροπήσει το παιχνίδι.

Με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σουάρες άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο όταν στο 47' ο Καβάνι με καταπληκτική πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον άσο της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ελ Σεναουί έσωσε το σίγουρο γκολ. Ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου ήταν σε καταπληκτική μέρα και στο 83ο λεπτό έκανε την επέμβαση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ βολ πλανέ του Καβάνι από το ημικύκλιο της περιοχής. Στο 88' σε καταπληκτική η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καβάνι, ο Ελ Σεναουί δεν μπορούσε να αποκρούσει και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Η λύτρωση για τους Ουρουγουανούς ήρθε στο 89' όταν ο ο Σάντσες εκτέλεσε φάουλ και ο Χιμένες με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των Αιγύπτιων για το 1-0.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Αίγυπτος (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Σεναουί, Φατί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντελσαφί, Ελνενί, Χαμέντ (51' Μόρσι), Ουάρντα (82' Σόμπι), Σαΐντ, Τρεζεγκέ, Μόχσεν (63' Καχράμπα).

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Νάντες (58' Σάντσες), Μπετανκούρ, Βεσίνο, Ντε Αρασκαέτα (58' Ροντρίγκες), Σουάρες, Καβάνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ