Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποιες είναι οι κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι;

Σχεδιασμός με απλές βελτιώσεις στο βασικό κορμό

Δεκαέξι μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΟΚ και ως τώρα έχει αποκτηθεί μόλις ένας ποδοσφαιριστής, ο Ουκρανός με ελληνικές ρίζες Εβγκέν Χατσερίντι.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο φετινός ΠΑΟΚ θα κινηθεί σε περιορισμένη κλίμακα ενίσχυσης, με βάση την εκτίμηση και του προπονητή, πως η ομάδα θέλει απλά βελτιώσεις σε μικρό αριθμό. Ετσι εκτιμάται πως αν δεν φύγει κάποιος από τον βασικό κορμό του ρόστερ, αυτοί που θα έρθουν δεν θα είναι περισσότεροι των τριών, πλην του ήδη αποκτηθέντος.

Επίσης στις μεταγραφικές βλέψεις δεν θα περιλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε ανταγωνιστικές ομάδες, σύμφωνα με τα στελέχη της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως όσοι θα έρθουν θα είναι παίκτες είτε ξένων ομάδων είτε παίκτες από μη ανταγωνιστικές ομάδες.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν επικεντρωθεί σε δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές: τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον Τέεμου Πούκι. Σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειές τους για κάποιον από τους δύο συγκεκριμένους, τότε οι αρμόδιοι θα στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη λίστα τους. Επιλογές υπάρχουν, ωστόσο, για την ώρα τουλάχιστον, συζητήσεις γίνονται μόνο με αυτούς τους δύο βασικούς στόχους, οι οποίοι είναι ελεύθεροι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπρόντμπι.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα ενδιαφερθεί φυσικά και για τερματοφύλακα, εξαιρουμένης της περίπτωσης να παραχωρηθεί κάποιος από τους τρεις σημερινούς του ρόστερ, δηλαδή τους Πασχαλάκη, Ρέιϊ και Γλύκο. Δηλαδή, αν φύγει κάποιος από τους γκολκίπερ, τότε ο ΠΑΟΚ θα ενδιαφερθεί για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς της Ξάνθης, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπιστεύεται και γνωρίζει καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας