Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Βέλιμιρ Ζάετς

Διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Κάρλοβατς - Πώς είναι η κατάστασή του

Ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Βέλιμιρ Ζάετς. Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες στην Κροατία, ο 62χρονος διάσημος Κροάτης, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του και με τον Παναθηναϊκό, υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημά του στο Ντραγκάνιτς και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Κάρλοβατς, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Ζάετς, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του, σύμφωνα με τους Κροάτες, σύντομα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ζάγκρεμπ, ενώ το σημαντικό είναι πως η κατάστασή του σταθεροποιείται.

Υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αρχηγός της. Ο Ζάετς, ο οποίος γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1956 στο Ζάγκρεμπ, αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό από το 1984 ως το 1988 έχοντας σε 67 συμμετοχές 11 γκολ.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, πέρασε δύο χρόνια (1989-1991) ως διευθυντής ποδοσφαίρου στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πριν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να διευθύνει την ακαδημία του και στην συνέχεια να καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» από το 1996 έως το 1997.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας
Πολύ σημαντικά ευρήματα, δίνουν στοιχεία για μία άγνωστη περίοδο της πόλης - Αρχαιολογική Συνάντηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας