Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φήμες για μεταγραφή Ζιβκοβιτς στον ΠΑΟΚ – Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ

Κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει ΟΑΚΑ

Αναστάτωση προκάλεσε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας για ενδεχόμενη μεταγραφή του τερματοφύλακα της Ξάνθης στον ΠΑΟΚ. Πάντως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα. Η επίσημη ανακοίνωση εξηγεί: «Καμία συμφωνία και κανένα σχόλιο για μεταγραφές, όλα αυτά είναι θέματα που θα μπουν στο τραπέζι από τις 13 Μαΐου και έπειτα όταν θα αναλυθεί ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς».

Η εφημερίδα «Μαχητής» της Ξάνθης, με χθεσινό δημοσίευμα, αποκαλύπτει πως ο τερματοφύλακας της τοπικής ομάδας, κι ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη ένα ποσό που θα ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ, ενώ ο Σέρβος πορτιέρο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 3 + 1 χρόνια με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ζίβκοβιτς γιόρτασε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης όπου και αποκάλυψε στους θαμώνες την συμφωνία.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη 600.000 Ευρώ, ενώ η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς θα φέρει στους λογαριασμούς του Σέρβου τερματοφύλακα ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. Ευρώ τα επόμενα 3+1 χρόνια.

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα των οπαδών ενόψει ΟΑΚΑ

Με την δεύτερη σύσκεψη σ’ ότι αφορά τα εισιτήρια του τελικού και θέματα ασφαλείας, να γίνεται την Παρασκευή (27/4) το πρωί και προφανώς να ξεκαθαρίζει το μεγάλο ζήτημα ενόψει του τελικού της 12ης Μαΐου, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, την επαρχία, ακόμη και το εξωτερικό θα συναντηθούν την Κυριακή το βράδυ με στόχο οργανωτικά ζητήματα, που αφορούν τη μετακίνησή τους στην Αθήνα.

Χωρίς Κρέσπο με Πλατανιά ο ΠΑΟΚ

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην προετοιμασία των δύο τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ είναι οι κίτρινες κάρτες. Υπάρχουν έξι παίκτες που βρίσκονται στο όριο (μάλιστα ο ένας από αυτούς για 7 κίτρινες που σημαίνει ότι θα χάσει δύο αγωνιστικές αν "κιτρινιστεί") και ένας που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και δεν θα παίξει με τον Πλατανιά.

Ας αρχίσουμε με τον τιμωρημένο, τον Χοσέ Κρέσπο που κόντρα στην Ξάνθη συμπλήρωσε... καρέ κίτρινων καρτών (οι άλλες τρεις στα ματς με ΑΕΚ, Γιάννινα στην Τούμπα και Απόλλωνα στη Ριζούπολη) και, απόλυτα λογικά, ο Λουτσέσκου προτίμησε να τον έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και να στερηθεί τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Από 'κει και πέρα, ο Πρίγιοβιτς έχει έξι κίτρινες κι αν δεχθεί μία ακόμη την Κυριακή θα εκτίσει μία αγωνιστική και την επόμενη σεζόν, ενώ αν αυτό συμβεί με τον Πλατανιά θα χάσει δύο ματς στο νέο πρωτάθλημα. Στο όριο (για τέσσερις κάρτες και μία αγωνιστική τιμωρίας) βρίσκονται και οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός και Κάνιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

test-koronoios
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Η θετικότητα για γρίπη στην κοινότητα εξακολουθεί να είναι άνω του 10% και διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με επικράτηση της γρίπης τύπου...
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Νομικά ο Καλλιάνος για τον πατέρα του - «Τα πρωτόκολλα τηρήθηκαν» λέει ο Γεωργιάδης
«Το Αττικόν τώρα είπε ότι είχε προβλήματα, τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του;», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ
Νομικά ο Καλλιάνος για τον πατέρα του - «Τα πρωτόκολλα τηρήθηκαν» λέει ο Γεωργιάδης
Χρηστίδης: Οι εκκλησίες δεν έχουν ανάγκη τον κ. Βελόπουλο για πορτιέρη
«Τα χτεσινά λόγια του κ. Βελόπουλου δείχνουν ότι επί της ουσίας η στάση του εμφορείται μόνο από μικροκομματικά οφέλη» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης
Χρηστίδης: Οι εκκλησίες δεν έχουν ανάγκη τον κ. Βελόπουλο για πορτιέρη