Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλεϊ: Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με τεράστια ανατροπή!

Η πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού σε κάθε διοργάνωση

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-2 στο χρονικά πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ, που φιλοξενείται στη Ρόδο.

Ο «Δικέφαλος» θα διεκδικήσει στον αυριανό τελικό (21/4), με αντίπαλο το νικητή του αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός, το δεύτερο τίτλο του στη διοργάνωση, μετά από εκείνον το 2015, στη Σύρο.

Για τους «ερυθρόλευκους» ήταν η πρώτη ήττα εντός Ελλάδας στην εφετινή περίοδο, σε κάθε διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-1 σετ, έμοιαζε να πατά καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο εκείνος που πανηγύρισε στο τέλος ήταν ο ΠΑΟΚ. Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κουμεντάκη και Ουσίκοφ και όπλο το μπλοκ ο δικέφαλος του Βορρά έφτασε στην ανατροπή και θα διεκδικήσει το δεύτερο τίτλο της ιστορίας του στο θεσμό του Κυπέλλου.

Πρώτος σκόρερ στον ημιτελικό ήταν ο Κουμεντάκης με 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ουσίκοφ και Τακουρίδης με 19 και 13 αντίστοιχα. Από την άλλη πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλεξίεφ με 19 πόντους.

Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-19, 22-25, 8-15.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»