21

APR
2018

Σάλος στα social media με τις αναρτήσεις της Ραχήλ Μακρή

Χαμός με την Ραχήλ Μακρή – Τι έγραψε για Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ

14 Apr 201803.08

Χαμός στο διαδίκτυο με την Ραχήλ Μακρή με ανάρτηση της γνωστής πολιτικού για τον Ιβάν Σαββίδη και οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μετά την ανάρτηση – την οποία και έκανε «κρυφή» από το λογαριασμό της στο Facebook – υπήρξαν δεκάδες σχόλια στα οποία φέρεται να απάντησε με απρεπή χαρακτηρισμό, προκαλώντας δεύτερο σάλο και αντίδρασή της προς σάιτ που προχώρησαν σε δημοσίευση των σχολίων.

Διαβάστε τι ανέφερε στην αρχική ανάρτηση, αλλά και την τοποθέτηση της ίδιας της Ραχήλ Μακρή για τα σχόλια που της αποδίδονται.

Αναλυτικά η αρχική ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

«Η ανάρτηση με την φώτο του γνωστού <<επιχειρηματία>> δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση αυτόματα κινητοποίησε οπαδούς του που από χθες βρίσουν και έφτασαν μέχρι να με προειδοποιούν με την ζωή μου και των παιδιών μου αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι δεν αποτελούν φιλάθλους αλλά εγκληματική οργάνωση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες και επικοινωνεί όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια ή όταν θέλουν με εκβιασμούς και απειλές να κατέβει οτιδήποτε αποδεικνύει την αλήθεια. Δεν πρόκειται να κατεβάσω την ανάρτηση με κανέναν τρόπο ή λόγο όσο και αν απειλείτε μέχρι και με φρένα που θα κόψετε. Η αλήθεια δεν εκβιάζεται ούτε απειλείται ιδίως από φανατικούς.

Τον θυμάστε τον Τσαβούσογλου. Αυτόν που μας είπε ότι τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος. Τον θυμάστε και τον άλλον τον μεγαλοεπενδυτή κολλητό των συριζανελ που μπήκε με το όπλο στο γήπεδο και βρήκαν οι οπαδοί του που προσκυνάνε αντί θεό και πατρίδα, ομάδα και έβριζαν και έλεγαν καλά έκανε και για άλλον ιδιοκτήτη ομάδας με την οποίος δεν έπαιζαν στον τελικό; Θυμάστε που οι αστυνομικοί με εντολή του Τόσκα δεν τον συνέλαβαν όπως προβλέπει ο νόμος για τους κοινούς θνητούς; Θυμάστε ότι την κοπάνησε στο εξωτερικό και τον έψαχναν; Βρέθηκε αγκαλιά με τον Τούρκο.

Αυτόν που έλεγε ότι τα Ίμια είναι τουρκικά. Να δείτε που τα χαϊβάνια τσιπροκαμμενοι του έδωσαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπιρ παρά, κανάλια και εφημερίδες και την βιομηχανία καπνού που ήθελε τούρκος αλλά δεν ήθελαν να του την δώσουν και θα ζητήσει ιθαγένεια στην Τουρκία, θα αγοράσει και την γαλατά σαράι να κάνει ότι κι εδώ δηλαδή δουλίτσες και οι Τούρκοι θα πάρουν το λιμανάκι και όλη την Θεσσαλονίκη και θα δούμε μετά όλα τα χαϊβάνια που με βρίζανε ποιος θα γελάσει τελευταίος που όταν έβγαλα τα σχέδια για το λιμάνι και τις μούφα εταιρείες του κυρίου στην Κύπρο απειλούσα τα Ε; Αιντε τώρα απολαύστε τον και περαστικά.

Την ώρα που οι #Τούρκοι αναχαίτισαν ελληνικό αεροσκάφος και θρηνούμε πιλότο μας, ο Ιβάν #Σαββίδης του #ΠΑΟΚ, επισκέφτηκε την #Τουρκία. Άντε Γιοσυφάκια στην σειρά και δώρο την #Μακεδονία, αλλά θα έχετε ομάδα με χρήμα τουρκικό».

Στη συνέχεια προκλήθηκε δεύτερος σάλος σχετικά με σχόλιο που αποδίδεται στην Ραχήλ Μακρή. Κάποια σάιτ προχώρησαν σε δημοσίευση και αναπαραγωγή, προκαλώντας την αντίδραση της πολιτικού. Να σημειώσουμε πως το Typosthes.gr ΔΕΝ αναπαρήγαγε το φερόμενο σχόλιο, αλλά φιλοξενεί την απάντηση της Ραχήλ Μακρή για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Δήλωση - πρόσκληση προς τον sportime.gr και όλα τα σάιτ που αναπαράγουν συκοφαντικό δημοσίευμα με υποτιθέμενη εξύβριση οπαδών του ΠΑΟΚ καθώς δεν υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας τους και καθιστά αδύνατη την επικοινωνία με τους δικηγόρους μου και προς ενημέρωση των εισαγγελικών αρχών της χώρας για την αυτεπάγγελτη δίωξη για τέλεση κακουργήματος και τις απειλές κατά ζωής τόσο της δίκης μου όσο και των ανηλίκων παιδιών μου μέσω μηνυμάτων και σχολίων στα social media που Προφανώς παροτρύνονται από συγκεκριμένα κέντρα που έχουν ονοματεπώνυμο. 

<< Σε άρθρο που φιλοξενήσατε στην ιστοσελίδα σας με τίτλο "Επίθεση Ραχήλ σε Σαββίδη και φίλους του ΠΑΟΚ" ο συντάκτης του, ισχυρίζεται ότι, αποκάλεσα συλλήβδην τους οπαδούς της εν λόγω αθλητικής ομάδας "τουρκόσπορους" παραθέτοντας σε φωτογραφία το δήθεν επίμαχο σχόλιο μου σε δημοσίευση,η οποία αφορούσε τον Πρόεδρο της ομάδας. Ο τίτλος αυτός και η γενικότερη παρουσίαση του θέματος, είναι εντελώς ψευδής και παραπλανητική, καθώς:

Ουδέποτε χαρακτήρισα τους οπαδούς ή τους φίλους του ΠΑΟΚ, απλώς απάντησα σε όσους με αφορμή τη γνώμη που εξέφρασα για συγκεκριμένο περιστατικό που αφορούσε τον πρόεδρο της συγκεκριμένης ομάδας μου επιτέθηκαν με χυδαίους και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς. Προφανώς η έννοια του "οπαδού", οπως χρησιμοποιήθηκε από εμένα δεν αφορούσε τους οπαδούς της ομάδας αλλα τους "οπαδούς" συγκεκριμένων πολιτικών αντιλήψεων και συμπεριφορών και ουδεμία σχεση είχε με την έννοια του "οπαδού" της οποιασδήποτε αθλητικής ομάδας. 

Επίσης, η αναφορά μου αφορούσε αποκλειστικά όσους την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ανάρτησης της δημοσίευσης μου και με συγκεκριμένο τρόπο μου επιτέθηκαν, εκτός των ορίων της διαφορετικής άποψης και του διαλόγου, αλλά με προφανώς χυδαίο και προσβλητικό τροπο. Τα δε ονόματα των συγκεκριμένων "οπαδών" δεν μνημονεύονται στο δημοσίευμα, αλλά σκοπίμως το άρθρο παρουσιάζει οτι, εγώ εντελώς άκριτα χαρακτήρισα με συγκεκριμένο προσδιορισμό ολους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Επίσης, η φωτογραφία που επισυνάπτεται ως μέσο επιβεβαίωσης του περιεχομένου του άρθρου, παρουσιάζει αποσπασματικά το περιστατικό, χωρίς να περιέχει τα σχόλια που προηγήθηκαν εις βάρος μου από χρήστες του Ίντερνετ και δημιουργώντας μια εντελώς διαστρεβλωμένη εντύπωση στον αναγνώστη. Αποτέλεσμα της παραπλανητικής αυτής δημοσίευσης και των αναδημοσιεύσεων που ακολούθησαν και ακολουθούν συνεχώς σε ιστολόγια είναι να γίνομαι αποδέκτης αδίκων επιθέσεων, προσβλητικών μηνυμάτων και απειλών κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας της δικής μου και των ανηλίκων παιδιών μου από φιλάθλους τους ΠΑΟΚ, στους οποίους δημιουργήθηκε λανθασμένη εντύπωση λογω των ως άνω δημοσιεύσεων. Η δημοσίευση του άρθρου αυτού εκτός ότι, συνιστά προσβολή της τιμής και της υπόληψης μου, συνιστά επίσης το αδίκημα της πρόκλησης για την τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος κατ´ άρθρο 186 Π.Κ. Ως εκ τούτου, και με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου, παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την εν λογω διευκρινιστική μου δήλωση και αποσύρετε άμεσα το συγκεκριμένο ψευδές κατά το περιεχόμενο άρθρο. 

Η δηλούσα

Αθήνα, 13-04-2018.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(1)

ΠΑΟΚ: Ποινές φυλάκισης 8-10 μηνών για 3 οπαδούς

Αθλητικά20 Apr 201822.10

Για τα επεισόδια του 2014 κόντρα στον Ολυμπιακό


Βόλεϊ: Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με τεράστια ανατροπή!

Αθλητικά20 Apr 201820.45

Η πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού σε κάθε διοργάνωση


ΠΑΟΚ και Ηρακλής ρίχνονται στη μάχη του final 4 του Κυπέλλου στο Βόλεϊ

Αθλητικά20 Apr 201814.10

Αντιμετωπίζουν σήμερα το απόγευμα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα

Τέλος εποχής στην Άρσεναλ - Αποχωρεί μετά από 22 χρόνια ο Βενγκέρ!

Αθλητικά20 Apr 201813.20

«Είμαι ευγνώμων για το προνόμιο που είχα να υπηρετήσω τον σύλλογο για τόσα πολλά αξέχαστα χρόνια», είπε ο Αλσατός προπονητής

ΝΒΑ: Μία νίκη από την πρόκριση Ουόριορς και Πέλικανς

Αθλητικά20 Apr 201812.50

Τι έγινε στους χθεσινούς αγώνες για τα playoffs του ΝΒΑ

Πυροβόλησαν γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού έξω από το ΟΑΚΑ!

Αθλητικά20 Apr 201802.56

Βολίδα από αεροβόλο όπλο τον τραυμάτισε στο πόδι


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πέμπτη φορά αντίπαλοι σε τελικό

Αθλητικά19 Apr 201811.40

Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τους πρώτους τρεις τελικούς, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε τον περυσινό στον Βόλο

Η ΑΕΚ στον τελικό με ΠΑΟΚ – Δείτε το απίστευτο γκολ του Λάζαρου (Video)

Αθλητικά18 Apr 201822.02

Επική πρόκριση της ΑΕΚ στο 94’ επί της ηρωικής ΑΕΛ


Ηρακλής: Η κλήρωση των μπαράζ ανόδου - Όλο το πρόγραμμα του Γηραιού

Αθλητικά18 Apr 201820.10

Όλο το πρόγραμμα για τα εισιτήρια ανόδου στην Football League


NBA: Τέταρτη σε πωλήσεις η φανέλα του Αντετοκούνμπο

Αθλητικά18 Apr 201812.30

Πρώτος, για τρίτη σερί χρονιά, είναι ο Στεφ Κάρι των Ουόριορς - Ποιοι ακολουθούν

Μασούτης


Fresconhemaplex
© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία