Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Φτάνει πια»: Ο ΠΑΟΚ πλημμυρίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης! (Video)

Μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα Σάββατο στην Καμάρα

Ξεσηκωμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το σημερινό ραντεβού στο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει στις 15.00 στην Καμάρα. Το συλλαλητήριο συντονίζουν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε κάλεσμα και για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη τοποθέτηση κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε δυναμικό παρών σήμερα στην Καμάρα. Να σημειωθεί πως ο συγκεντρωμένος κόσμος – μετά το συλλαλητήριο - θα πάει με πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, καθώς στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Πανιώνιος. Το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανέφερε:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτονόητα στηρίζει και θα βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές του μεγάλου συλλαλητηρίου του Σαββάτου στην Καμάρα στις 15:00. Η κατάλυση της κοινής λογικής και του δικαίου, προκειμένου η ομάδα να στερηθεί τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο και εν τέλει το ίδιο το πρωτάθλημα, έχει επιφέρει μεγάλη αγανάκτηση.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ σύσσωμη βρέθηκε σε όλους τους αγώνες για ισονομία και δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, σύσσωμη θα είναι και στο ειρηνικό συλλαλητήριο με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου σε γιγαντοοθόνη θα προβληθεί ο αγώνας εναντίον του Πανιωνίου.

«Φτάνει πια» φωνάζουν προσωπικότητες του ΠΑΟΚ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάστηκαν εντατικά για το σημερινό συλλαλητήριο στην Καμάρα. Και μέσα στις προωθητικές ενέργειες εντάσσεται και ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 7 λεπτών, στο οποίο παλαίμαχοι του παρελθόντος (Νότης Τσίντογλου, Γιώργος Κούδας, Γιώργος Τουρσουνίδης), αλλά και ο Βιεϊρίνια θυμούνται μεγάλες αδικίες που έχουν ζήσει στην καριέρα τους στον ΠΑΟΚ και καλούν τους απλούς οπαδούς της ομάδας να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο.

Νότης Τσίντογλου, Γιώργος Κούδας, Γιώργος Τουρσουνίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια φωνάζουν με μια φωνή: «Ως εδώ!» και καλούν τον κόσμο του Δικεφάλου να δώσει δυναμικό παρών στην Καμάρα προκειμένου όλοι μαζί να στείλουν ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Νότης Τσίντογλου μιλάει για την αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ, τον "πόλεμο" που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης και σημειώνει πως ο κόσμος του Δικεφάλου ήταν και είναι για εκείνον ο ωραιότερος. Τον λόγο παίρνει ο Γιώργος Κούδας, τονίζοντας πως την ιστορία του την γνωρίζουν άπαντες ενώ γυρνάει πίσω το χρόνο και θυμάται την αδικία που τον "σημάδεψε".

Σειρά του Γιώργου Τουρσουνίδη να θυμηθεί μια ιστορία από το... Γ.Καραϊσκάκης, με το video να κλείνει με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα έγιναν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ