Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λουτσέσκου: Οι δύο ομάδες από την Αθήνα έκλεψαν πράγματα από εμάς

Συνέντευξη του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ

O Ρουμάνος τεχνικός, στην συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια "Novasports" αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο και παράλληλα μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ήταν πιο σημαντική η σωματική ή η ψυχική ξεκούραση:

"Περισσότερο χρειαζόμουν να βρίσκομαι στο γήπεδο. Αυτή είναι η δουλειά μου, το πάθος μου και απολαμβάνω να δουλεύω με τους παίκτες μου. Δυστυχώς για εμάς, σε έναν μήνα παίξαμε μόνο ένα παιχνίδι, αλλά έτσι είναι. Σημαντικό φυσικά είναι να περνάω και ποιοτικό χρόνο με τη γυναίκα μου".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

"Δεν θυμάμαι να ήταν ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Υπήρξε μία μεγάλη αδικία για εμάς, αλλά αυτή ήταν η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη ήταν η συνεχόμενη δουλειά των παικτών μου και δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Εστιάζουμε περισσότερο στο τι θα κάνουμε εμείς από εδώ και πέρα.

Είδατε τι έγινε τις τελευταίες ημέρες στο Champions League, όπου ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες κέρδισαν τα μεγαθήρια… Εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας δουλειά. Σε κάθε μέρα θα πρέπει να βελτιώσουμε κάτι, μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ειδικότερα να δουλέψουμε περισσότερο στην νοοτροπία μας.

Αλλά από εδώ και πέρα, αυτό που θα κάνω είναι να μιλάω σε κάθε ευκαιρία για όλη αυτή την αδικία, για τους πόντους που μας πήραν, για ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε και για τον διαιτητή που έκανε όσα έκανε και για το ρολό χαρτί… Με ρωτήσατε αν ήταν εύκολο να προετοιμάσω το ματς με τον Ατρόμητο κι εγώ έδωσα μία πολύ πιο μεγάλη απάντηση.

Κάποιοι άνθρωποι πανηγυρίζουν που μας πήραν όλα αυτά, αν είναι χαρούμενοι που έγινε αυτό, τότε μάλλον είναι μικροί άνθρωποι. Δεν θέλω να σκέφτομαι οτιδήποτε για τα δικαστήρια, γιατί ακόμη και με την πρωτόδικη απόφαση, φάνηκε ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν συνηθίσει να κλέβουν αυτό τους άλλους.

Σέβομαι απόλυτα όλες τις ομάδες που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και να παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να κλέβεις πράγματα εκτός γηπέδου. Οι δύο ομάδες από την Αθήνα έκλεψαν πράγματα από εμάς" .

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ και τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης για τον στόχο της πρωτιάς:

"Στόχος μας είναι παλεύουμε στο 100% σε κάθε ματς. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, να κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και είναι απόλυτα φυσιολογική αυτή η δήλωση του προέδρου μας".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τις απουσίες που θα έχει ο Δικέφαλος:

"Έχουμε κάνει ξανά αυτή την κουβέντα και νομίζω ότι πήραμε τις λύσεις όταν μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Νομίζω ότι είμαστε εντάξει σε αυτό το κομμάτι.

Δεν έχω μόνο 11 παίκτες, όσοι είναι εδώ είναι βασικοί. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα κι έχει τεράστια εμπειρία στο να παλεύει.

Είναι μία ομάδα που εδώ και χρόνια παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη και περιμένω ένα ενδιαφέρον ματς. Ελπίζω ότι θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό, όντας πάντα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε.

Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παλεύει. Κι αν δεν είναι αρκετά προσεκτικός, τότε η ομάδα του Πανιωνίου, μπορεί να σε πληγώσει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ