Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απορρίφθηκε ομόφωνα το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του Σκουτέρη

Αυτή την ώρα θα αρχίσει η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Σκουτέρης θα είναι αυτός που θα επιστρέψει και θα δικάσει την υπόθεση, εφόσον με ομόφωνη απόφαση τα όργανα της ΕΠΟ απέρριψαν την αίτηση εξαίρεσης της ΑΕΚ.

Αυτή την ώρα, η συνεδρίαση συνεχίζεται και απομένει να καθαρογραφεί η απόφαση για το αίτημα της ΑΕΚ και να μπούμε στο κυρίως μέρος της εκδίκασης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Η απόφαση, πάντως αναμένεται αργότερα.

Σκουτέρης: «Δεν ελέγχομαι πειθαρχικά»

Πριν ξεκινήσει η εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο δικαστής κ. Δημήτρης Σκουτέρης, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε την τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε επί προσωπικού, αλλά και στην αίτηση εξαίρεσης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το τελευταίο διάστημα γράφθηκε κατά κόρον ότι ο κ. Σκουτέρης ελέγχεται πειθαρχικά κάτι που όπως είπε σήμερα ο ίδιος δεν ισχύει.

«Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου. Θέλω να σας ρωτήσω αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω την βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου», ρώτησε τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίδρα.

«Είναι αυτονόητο. Η ομάδα μας έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό», απάντησε ο νομικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με τον κ. Σκουτέρη να ξαναπαίρνει το λόγο:

«Δικάζω αδιάκοπα σήμερα στα τακτικά δικαστήρια από τις εννιά το πρωί. Και εκεί στα δικαστήρια ρώτησα όλους αν με εμπιστεύονται. Γιατί πανελληνίως διαπομπεύομαι. Έπρεπε να ρωτήσω επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι!»

Σ’ ότι αφορά στην αίτηση εξαίρεσης του από την ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε: «Ήρθε ένα έγγραφο από την ΠΑΕ ΑΕΚ που ζητά την εξαίρεση μου από την εκδίκαση της έφεσης που αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι αίτηση εξαίρεσης. Η αίτηση εξαίρεσης κατατίθεται στα δικαιοδοτικά οργανα της ΕΠΟ με συγκεκριμένο τρόπο. Επομένως, ως έχει αυτό το έγγραφο που απευθύνθηκε στην επιτροπή εφέσεων είναι απαράδεκτο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ