Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μήνυση Καρυπίδη σε Νεφελούδη – Οι επίμαχες φράσεις (ΦΩΤΟ)

Τι είχε πει ο γενικός γραμματέας από τη Θεσσαλονίκη

Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Γενικό Γραμματέα Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη. Ο πρόεδρος του Άρη κατέθεσε μήνυση για δηλώσεις που έκανε ο κ. Νεφελούδης όταν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου την περασμένη εβδομάδα.

Η μηνυτήρια αναφορά από τον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ γίνεται με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο κ. Νεφελούδης σε εκπομπή της TV-100 (σ.σ. το «Δημότης On – Line») και τον κατηγορεί για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι επίμαχες φράσεις που είπε ο κ. Νεφελούδης και πάνω στις οποίες βασίζεται η μήνυση είναι οι εξής:

1. «ψέμα πρώτο: θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια απάτη, καινούργια απάτη του Καρυπίδη σε βάρος και των εργαζόμενων και των πολιτών. Γιατί είναι μία απάτη; Διότι ο Καρυπίδης έχει περίπου 40 εκατομμύρια χρέη στο ασφαλιστικό σύστημα, είναι κατασχεμένα όλα τα περιουσιακά στοιχεία, τα επιχειρηματικά περιουσιακά στοιχεία του Καρυπίδη που έχουν σχέση με σούπερ – μάρκετ»

2. «ο ίδιος εκμεταλλεύεται, προστατεύεται από ένα πάθος λογικό των ανθρώπων που περιβάλλει τον Άρη Θεσσαλονίκης για να καλύψει τις δικές του, αν θέλετε, αμαρτίες, τις οικονομικές»

3. «κάνει μία νέα απάτη, είναι εκπαιδευμένος στο είδος με νέα απάτη για να μπορέσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζόμενων στο ότι δεν χρωστάει πια λεφτά αυτός»

4. «είναι εθισμένος στο να λέει ψέματα και να εξαπατά τον κόσμο»

Δείτε το έγγραφο της αγωγής του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Κυρία Αχτσιόγλου καμαρώστε τον»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, τοποθετήθηκε και μέσω ανάρτησης του στο instagram, καλώντας την Υφυπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου να πάρει θέση για το ζήτημα και τις δηλώσεις του Ανδρέα Νεφελούδη.

«Καμαρώστε κυρία Αχτσιόγλου, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, πως μιλάει στον κόσμο. Αποκαλεί τον κόσμο του Άρη, Καρυπιδάκια, χωρίς να σέβεται τίποτα. Το επίπεδο του, το έχουμε καταλάβει ποιο είναι.

Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να γίνουμε σαν αυτόν. Για τον Μαρινόπουλο όμως τσιμουδιά, γιατί εκεί είχαμε άλλα…

Δεν θα έχει που να κρυφτεί μόλις βγουν στην δημοσιότητα. Για το Mega τίποτα και άλλα πολλά.

Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει το τι γίνεται, και θα σας τιμωρήσει όπως σας αρμόζει», ανάφερε στην ανάρτηση του ο Θόδωρος Καρυπίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ