Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το Σάββατο πάμε στο γήπεδο με 1 ευρώ!

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League τον Κόροιβο στο PAOK Sports Arena, με την ΚΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως η τιμή των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι μόλις ένα ευρώ!

Ο λόγος που η τιμή των εισιτηρίων θα είναι τόσο χαμηλή έχει να κάνει με την «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ», η οποία σαν ιδέα ξεκίνησε την περασμένη σεζόν με στόχο να καθιερωθεί. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena και μαζί επιστρέφει και η «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ». Αυτό το Σάββατο, στο «Παλατάκι» και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι 1€, στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερης ημέρας η οποία ξεκίνησε πέρσι με σκοπό την καθιέρωσή της ως «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ».

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 16:30 για την 21η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, με γενική είσοδο 1€ για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους περιμένουμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δουν έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας ξεκίνησε ήδη από το online δίκτυο της Ticketmaster και θα συνεχιστεί από την Τετάρτη (28/3) και από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena), αλλά και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους