Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεκινάει και πάλι η Super League – Πότε θα γίνουν τα ματς!

Δεκτοί έγιναν οι όροι του υφυπουργού Αθλητισμού

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε σήμερα να κάνει δεκτούς τους όρους που είχε θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανοίγοντας το δρόμο για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε το τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου να διεξαχθεί η αναβληθείσα 26η αγωνιστική, ενώ πιθανότατα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνει η εκκρεμής αναμέτρηση της 25ης ημέρας, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τη βούλα -3 στον Ολυμπιακό

Απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την τιμωρία της από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League για τα επεισόδια του αγώνα με την ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, επικυρώνεται η αφαίρεση τριών βαθμών από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πέφτουν στους 47 βαθμούς, χωρίς να υπολογίζεται η μη διεξαχθείσα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η οποία πρωτόδικα έχει κατακυρωθεί υπέρ του πειραϊκού συλλόγου.

Παράλληλα διατηρείται και η ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, εκ των οποίων ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει τη μία (στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό) και το πρόστιμο των 90.000 ευρώ. 

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Πανιώνιος - Ξάνθη

Κέρκυρα - Λαμία

Απ. Σμύρνης - Λάρισα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αστ. Τρίπολης – Πλατανιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ