Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με Ζαμπράνο στον ΠΑΟΚ!

Μέσω ΦΙΦΑ θα γίνει κάτοικος Τούμπας ο Κάρλος Ζαμπράνο

Απίστευτο θρίλερ με τη μεταγραφή του Κάρλος Ζαμπράνο με τον Περουβιανό να φοράει τελικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μέσα όμως από έγκριση της μεταγραφής του από τη ΦΙΦΑ!

Όπως αναφέρει το sdna.gr «Ο ΠΑΟΚ έκανε εμπρόθεσμα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, συμφώνησε στα πάντα, όμως η Ρούμπιν Καζάν καθυστέρησε την μεταγραφή μέσα από το ηλεκτρονική σύστημα και πλέον αύριο αναμένεται να δοθεί η έγκριση της μεταγραφής μέσω ΦΙΦΑ.

Σύμφωνα με τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ, είναι μία τυπική διαδικασία, αφού η ΦΙΦΑ δέχεται αυτές τις μεταγραφές εξετάζοντας το αίτημα της ομάδας αλλά και της ομοσπονδίας. Στη προκειμένη περίπτωση του ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει στα πάντα και τον Ζαμπράνο αλλά και με την Ρούμπιν για δανεισμό ενός έτους, ο Περουβιανός έχει υπογράψει κανονικά το συμβόλαιο το οποίο και έχει κατατεθεί και το μόνο που απομένει είναι να εγκρίνει η ΦΙΦΑ το αίτημα του ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ζαμπράνο θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η τελευταία μεταγραφή της τρέχουσας περιόδου».

Πηγή: sdna.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ