Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διπλό «μπαμ» ΠΑΟΚ – Υπογράφει ο Βιεϊρίνια, έρχεται ο Ζαμπράνο! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Μεγάλες μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν

Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε τελικά ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ. Με διπλό μπαμ ο Δικέφαλος του Βορρά ενισχύεται θεαματικά και βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για φέτος, σε μία χρονιά που πλέον στόχος γίνεται αναπόφευκτα το πρωτάθλημα!

Αυτή την ώρα ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να μπουν οι υπογραφές της μεγάλης επιστροφής του! Ο Βιεϊρίνια πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και μένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ μαζί με τις αποδοχές του παίκτη.

Την ίδια ώρα,  ο Κάρλος Ζαμπράνο βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία με τη Ρουμπίν Καζάν. Ο παίκτης είναι συμφωνημένος και αυτό που απομένει είναι η συμφωνία με την ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση Ζαμπράνο μέσω δανεισμού με οψιόν αγοράς.  

Ανακοινώθηκε ο Μαουρίτσιο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Χοσέ Μαουρίτσιο, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μαουρίτσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Zούνιορ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Μαουρίτσιο γεννήθηκε στο Σάο Χοσέ ντος Κάμπος, πόλη της πολιτείας του Σάο Πάολο στην Βραζιλία, στις 21 Οκτωβρίου του 1988. Έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στην Κορίνθιανς, αλλά το 2006, σε ηλικία μόλις 18 ετών, η Φλουμινένσε τον απέκτησε και μάλιστα τον έριξε αμέσως στα βαθιά.

Στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν μέτρησε 20 συμμετοχές και μοίρασε δύο ασίστ αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Την επόμενη χρονιά ανέβηκε στους 33 αγώνες, ενώ πέτυχε και το πρώτο τέρμα της καριέρας του. Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Και ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν. Ο χρόνος του μειώθηκε και η λέξη εξέλιξη αντικαταστάθηκε με τη στασιμότητα. Κάτι που ο ίδιος σιχαινόταν. Γι αυτό και τις πρώτες μέρες του 2009 αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Πηγή ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκάφος της ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε τη διαδρομή συνοριακής περιπολίας στο Δέλτα του Έβρου
Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»