Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Θα στηθούν γιγαντοοθόνες για να δουν πρόσφυγες το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα!

Η La Liga στήνει γιγαντοοθόνες στην πόλη

Το ισπανικό Clasico κάθε χρόνο μαγνητίζει τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον πλανήτη, όμως, η ισπανική La Liga δείχνοντας και το κοινωνικό της πρόσωπο θα το φέρει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με δύο γιγαντοοθόνες στη ΔΕΘ - Helexpo για να το δουν πάνω από 1.000 πρόσφυγες από τα κέντρα φιλοξενίας της περιοχής. 

Όπως ανακοίνωσε η La Liga για το Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (23/4, 21:45), που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν, σε συνεργασία με τη Mediapro θα δώσουν την ευκαιρία σε πάνω από 1.000 πρόσφυγες από τη Νέα Καβάλα, το Ωραιόκαστρο, το Πολύκαστρο και το Κιλκίς να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Περίπου 50 απεσταλμένοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με τις ΜΚΟ, Intervolve και Open Cultural Center, θα στήσουν γιγαντοοθόνες στην περιοχή της Helexpo και θα οργανώσουν τη Football Family Day.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν αθλητικές δραστηριότητες (Shooting Goal, 3Χ3), δώρα και να συναντήσουν - τουλάχιστον όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση - τον πρώην αρχηγό των "μπλαουγκράνα" και πρέσβη της La Liga, Κάρλες Πουγιόλ. 

Μεταξύ άλλων το "παρών" θα δώσουν ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, ο πρέσβης της Mediapro, Χάουμε Ρόουρες, ενώ τη διακόσμηση θα επιμεληθεί η ζωγράφος, Μαρία Κόρτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη