Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΘ 10: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο… εχθρός μας!

Ανακοίνωση οπαδών του Ηρακλή εναντίον του Ιβάν Σαββίδης

Ανακοίνωση εναντίον του Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10 οπαδών του Ηρακλή. Όπως αναφέρει «Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ  δυστυχώς επιβεβαιώνουν 100% αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό σαν ΑΘ10. Πλέον οι μάσκες έπεσαν και για όσους μας θεωρούσαν συνομωσιολόγους και κινδυνολόγους. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν αυτό που αναφέραμε πριν λίγες μέρες στην τελευταία ανακοίνωση μας αλλά και σε παρέμβαση μας σε ραδιόφωνο της πόλης.

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στη ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο ιβάν σαββίδης. Οι μπροστινοί του μάνατζερ και απατεώνες βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία και αυτή δεν είναι άλλη από την πλήρη διάλυση και καταστολή του οπαδικού κινήματος, της τελευταίας γραμμής άμυνας του συλλόγου, καθώς επίσης και η μετατροπή του ΗΡΑΚΛΗ σε δεύτερη ομάδα όπου θα δοκιμάζονται "ταλέντα", θα στήνονται αγώνες με αντικείμενο ποιος θα σκοράρει πρώτος (ξέρετε εσείς) και τέλος η πλήρης διάλυση του!

Η διάλυση του συλλόγου μπορεί να έρθει μόνο όταν το τελευταίο του εν ζωή κύτταρο, ο ενεργός του κόσμος δηλαδή, σωπάσει. Η ευθύνη του καθενός μας απέναντι στην ιστορία και στις επόμενες γενιές είναι τεράστια. Ας αναλογιστεί λοιπόν ο καθένας όλα αυτά και ας πράξει κατά συνείδηση στις μέρες που έρχονται.

Εδώ και μήνες όλοι είμαστε μπερδεμένοι, ένας καταιγισμός δήθεν εξελίξεων, ψεμάτων και πάνω από όλα ο πόλεμος που έχει κυρηχθεί από την ΠΑΕ μετατρέποντας το καυταντζόγλειο σε Χαλέπι, δεν μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια, να σκεφτούμε καθαρά. Πλέον όμως ο εχθρός έχει ονοματεπώνυμο.

Με αφετηρία αυτή τη διαπίστωση καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ στο Κατσάνειο τη Πέμπτη 5/1/17στις 19:00, σε συνέλευση για να ορίσουμε πλέον τη στρατηγική μας για την απελευθέρωση του συλλόγου, από τον ολιγάρχη που σκοπό έχει την "πειραιωποίηση" της Θεσσαλονίκης.

Τέλος θέλουμε να απευθυνθούμε σε αυτόν τον ολιγάρχη ο οποίος είναι και ο αληθινός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Σαββίδη μια ρώσικη παροιμία λέει ότι "οι σταγόνες του νερού είναι αυτές που ακονίζουν ένα βράχο" για να το καταλάβεις στο γράφουμε και στα ρωσικά...

Вода́(ка́пля) ка́мень то́чит.

Βράχος είναι ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ και οι σταγόνες που τον ακονίζουν είναι οι μπράβοι, οι μπάτσοι, οι πίκρες και οι ραδιουργίες σου. Θα τα αντέξουμε όλα, θα τα υπομείνουμε όλα, έτσι ώστε όταν έρθεις να σηκώσεις αυτόν τον βράχο για να τον πετάξεις παραπέρα να κοπείς όσο πιο βαθιά γίνεται!!!

ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ 5/1/17, 19:00 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς