Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκίνηση στην απονομή του Κόπα Σαουδαμερικάνα στη Σαπεκοένσε (VIDEO)

Ελάχιστος φόρος τιμής στην ομάδα που ξεκληρίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία

Σε έντονο κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε από την CONMEBOL το Κόπα Σαουδαμερικάνα στη Σαπεκοένσε, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ομάδα που ξεκληρίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ βαριά και έγινε ακόμη πιο άσχημη τη στιγμή που ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο, σήκωσε στον αέρα του κύπελλο.

Αφού είπε ότι πιο δίκαιο θα ήταν να μοιραστεί το τρόπαιο εκτός από την ομάδα του και στην έτερη φιναλίστ, την Ατλέτικο Νασιονάλ (ήταν η πρώτη που μετά την τραγωδία ζήτησε από την συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής να δοθεί το τρόπαιο στη Σαπεκοένσε), στη συνέχεια εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλο τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ποδοσφαιρικά έθνη που στάθηκαν δίπλα μας. Στέλνω ιδιαίτερα την αγάπη μας και την στοργή μας στην Ατλέτικο Νασιονάλ, με την οποία πιστεύω ότι θα έπρεπε να μοιραστούμε αυτό το τρόπαιο» τόνισε ο Ντε Νες Φίλιο, ο οποίος παρέλαβε το κύπελλο κατά την κλήρωση του Κόπα Λιμπερταδόρες για το 2017.

Μάλιστα, κάλεσε κοντά του τον εκπρόσωπο της Ατλέτικο Νασιονάλ, ζητώντας του να σηκώσουν μαζί του Κύπελλο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ