Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στο ρόλο του Τζαβέλλα

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα έχει θέση στην εντεκάδα

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας θα είναι το "νέο" πρόσωπο στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, με την επιστροφή των παικτών μετά την άδεια που έχουν εξασφαλίσει με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα συμπληρώσει την τετράδα των Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά και Πούγγουρα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να θέλει να διατηρήσει τον αριθμό των κεντρικών αμυντικών του στους πέντε, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ψηφίστε τον MVP του Δεκεμβρίου

Μήνας ανάκαμψης και προκρίσεων για τον Δικέφαλο, που βρήκε τον καλό του εαυτό, πήρε το εισιτήριο για τις επόμενες φάσεις σε Κύπελλο Ελλάδας και Europa League και πέτυχε μερικές εντυπωσιακές νίκες αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το paokfc.gr, το PAOK FC Offcial App και φυσικά το 11888 σας δίνουν την ευκαιρία να ψηφίσετε τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Δεκέμβριο.

Τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πολυτιμότερου του μήνα. Πρώτος «μονομάχος» ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός τα έκανε όλα τον Δεκέμβριο. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και απολαυστικός στο επιθετικό κομμάτι τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά, πέτυχε τρία τέρματα κόντρα σε Πλατανιά και ΑΟΚ Κέρκυρα, έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς και αποτέλεσε διαρκή πονοκέφαλο για τους αμυντικούς των αντιπάλων του Δικεφάλου.

Το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Τζάλμα Κάμπος . Μετά την επιστροφή του στα γκολ τον Νοέμβριο κόντρα στην Φιορεντίνα, ο Ανγκολέζος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τον Δεκέμβριο, όντας σταθερά ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της ομάδας. Σημείωσε δύο τέρματα κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρας, σέρβιρε το δεύτερο γκολ στον Μάτος κόντρα στον Πλατανιά και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια με πολύ και σωστή δουλειά στο τακτικό κομμάτι.

Ο τελευταίος υποψήφιος έρχεται από τον χώρο της άμυνας. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του και δείχνει πως έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα. Παίζοντας είτε ως στόπερ είτε ως μπακ έδωσε σιγουριά στα μετόπισθεν του Δικεφάλου. Πάντα πρώτος στην μπάλα, με σωστές τοποθετήσεις και συμβολή ακόμα και στο επιθετικό κομμάτι κέρδισε τις εντυπώσεις μαζί με μία θέση στην τριπλέτα των κορυφαίων του μήνα. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Δεκέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
Aνάδειξη και επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων, επιχειρηματικών σχεδίων και εταιρειών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων...
Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας