Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Απόλαυση σούσι με θέα τη μεγαλύτερη πισίνα της πόλης!

Τα βράδια φέτος το καλοκαίρι έχουν άρωμα Ιαπωνίας

Μοιάζει «δύσκολο» φαγητό μέχρι κάποιος να το δοκιμάσει και να εξοικειωθεί με τις γεύσεις του… Μόλις όμως «μπεις» στο κόσμο του σούσι… δεν υπάρχει γυρισμός! Αν ανήκετε και εσείς στους λάτρεις του σούσι τότε το «Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant» είναι η επιλογή που θα «γεμίσει» τους γευστικούς σας κάλυκες τα βράδια, σε ένα περιβάλλον απόλυτα καλοκαιρινό!

Στον εξωτερικό χώρο της μαγευτικής πισίνας του Hotel Nikopolis δημιουργήθηκε φέτος ένα νέο hot spot της πόλης με επίκεντρο την Ιαπωνική κουζίνα. Υπό το φώς του φεγγαριού και της elegant αισθητικής του χώρου ο βραβευμένος chef Χρόνης Δαμαλάς και ο executive chef του Nikopolis Στέφανος Σταμίδης, οι οποίοι έχουν επιμεληθεί το μενού του Kasai, σας ταξιδεύουν σε μονοπάτια βγαλμένα από την Ιαπωνική και Nikkei κουζίνα με αρώματα που δημιουργούν ένα μοναδικό κράμα Sushi και Teppanyaki γευστικών αναζητήσεων στον κόσμο της Άπω Ανατολής!

Ο χώρος αποτελεί μοναδικό παράδειγμα μίξης της Ιαπωνικής και Ελληνικής κουλτούρας αφού το sushi-bar που βρίσκεται στο εξωτερικό χώρο «παντρεύεται» αρμονικά με τις ελληνικές ελιές ταξιδεύοντας το μυαλό σε συνδυασμό με τα αρώματα που αναδύονται…

Η μοναδικότητα του «Kasai Restaurant» όμως αποτυπώνεται και στα υλικά και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιoύνται στα πιάτα αφού αυτά προέρχονται απευθείας από την Ιαπωνία ενώ τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται «μεγαλώνουν» στον βιολογικό κήπο του Nikopolis!

Οι λάτρεις του σούσι θα βρουν σίγουρα αυτό που ψάχνουν στις γευστικές τους αναζητήσεις αφού το μενού του «Kasai» υπόσχεται καλοκαιρινές «εκρήξεις»… Στις «must» επιλογές συμπεριλαμβάνονται η δροσερή σαλάτα Ebi, τα Yaki Soda Noodles, τα maki, τα nigiri και τα αυθεντικά sushi rolls. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται και «δένουν» άψογα με το sake Asabiraki το οποίο αποτελεί τον συνδετικό κρίκο! Και για όσους δεν θελήσουν σούσι, κρατήσαμε το μοναδικό rib eye ξηρής ωρίμανσης με σάλτσα Teriyaki , για το τέλος!

Ιδανική επιλογή για την ολοκλήρωση της βραδιάς σας στο «Kasai» είναι η namelaka λευκής σοκολάτας με τσάι macha και μαριναρισμένο ανανά!

Σίγουρα το «Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant» ήρθε για να «ταρακουνήσει» τόσο τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας όσο και τους γευστικούς «ντετέκτιβ» της πόλης οι οποίοι αναζητούσαν κάτι νέο. Το μαγευτικό ταξίδι αναμένεται να ολοκληρώσει το νέο bar του Nikopolis «Nereau» το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες μέρες «απογειώνοντας» γευστικά και τα cocktails κάνοντας την επίσκεψη μας στο νέο αυτό εγχείρημα του Hotel Nikopolis επιβεβλημένη!

INFO:

  • Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant
  • Hotel Nikopolis Thessaloniki, Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη,
  • Τηλ. 2310 401000, 2310 401048
  • Από Τρίτη έως Κυριακή 20:00-00:00
  • Tip: Το «Kasai» έχει και αυτόνομη ξεχωριστή είσοδο από τον χώρο του parking το οποίο προσφέρεται δωρεάν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους