Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέξι ηθοποιός με εταιρεία αξίας 1,7δις!

Η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα και πάλι στο προσκήνιο αφού η εταιρεία της έλαβε χρηματοδότηση ύψους 100.000.000!

Στο προσκήνιο για ακόμη μία φορά βρέθηκε η Τζέσικα Άλμπα και η "The Honest Company", η εταιρεία στην οποία συμμετέχει. Αυτή τη φορά βέβαια ο λόγος ήταν θετικός και όχι κάτι αρνητικό, όπως είχε γίνει προ μηνός όταν και καταλόγισαν στην εταιρεία ότι το αντηλιακό της δεν ήταν αποτελεσματικό και έτσι καιγόταν το δέρμα (υπήρξε απάντηση από την εταιρεία αλλά και την ίδια την Τζέσικα Άλμπα ότι πρόκειται για "βρώμικο" πόλεμο). 

Η εταιρεία επανήλθε στο προσκήνιο για την χρηματοδότηση που έλαβε από ιδιώτες επενδυτές ύψους 100.000.000 δολαρίων! Σύμφωνα με την Wall Street Journal αυτό αποτιμά την "The Honest Company" κοντά στο 1,7 δις δολάρια! 

Η εταιρεία της Τζέσικα Άλμπα έχει δείξει αξιοζήλευτη αντοχή σε σχέση με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες οι οποίοι προσπαθούν μέσω startups να μπουν στον χώρο του επιχειρείν, αφού και πέρσι είχε καταφέρει να λάβει χρηματοδότηση ύψους 60.000.000 δολαρίων (όταν η αποτίμηση της εταιρείας υπολογιζόταν στο 1 δις).

Η "The Honest Company" είναι μία εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων φιλικών προς στο περιβάλλον η οποία πωλεί το 75% των προϊόντων της μέσω ίντερνετ απευθείας στον καταναλωτή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ