Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Keira δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης!

Μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ!

Μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ!

Οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε στο “Bend it like Beckham”. Σαν ένα μικρό κοριτσάκι που έπαιζε καταπληκτική μπάλα. Παρ' όλ' αυτά, η 17χρονη τότε Keira ήταν εντυπωσιακή στο ρόλο της. Έχουν περάσει πολλά χρόνια μετά την ποδοσφαιρική της ταινία. Η Keira έγινε αναμφισβήτητα καλύτερη ηθοποιός αυτή την περίοδο. Ή τουλάχιστον, έχει βγάλει πολλά λεφτά από αυτό. Σίγουρα όμως είναι μια φιγούρα που δεν ξεχνιέται εύκολα!

Πολλοί έχουν πει ότι μοιάζει με κοριτσάκι και για αυτό δεν είναι σεξουαλική. Ας πούμε μια ιστορία. Η Keira το πρόσωπο του αρώματος "Coco Mademoiselle" του οίκου Chanel αλλά φαίνεται ότι η όλη ατμόσφαιρα του διαφημιστικού κλιπ ήταν κάπως παραπάνω σεξουαλική από το επιτρεπόμενο, γεγονός που ώθησε τους υπεύθυνους στη Βρετανία να λάβουν τα ανάλογα μέτρα. Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική διαφήμιση της Κίρα για το εν λόγω άρωμα απαγορεύτηκε σε ζώνες με παιδικές ταινίες ή προγράμματα κυρίως γιατί θεωρείται ότι ενδέχεται να μπερδεύει τους μικρούς "στέλνοντας λανθασμένα μηνύματα". Οι υπεύθυνοι μάλιστα θεωρούν ότι έχει "υπερβολικά σεξουαλικά υπονοούμενα" για να την παρακολουθήσουν μικρά παιδιά. Όπως και να έχει δείτε την και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα!

Τον περασμένο Αύγουστο, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να ποζάρει τόπλες, κάνοντας μία φωτογράφιση που σχολιάστηκε όσο λίγες. Σήμερα, η Keira Knightley εξήγησε το γιατί. Η ηθοποιός στάθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Patrick Demarchelier, χωρίς στηθόδεσμο, φορώντας μόνο ένα μαύρο παντελόνι και δαντελένια γάντια. «Έχω δει το σώμα μου να χειραγωγείται τόσο πολλές φορές και για τόσο διαφορετικούς λόγους, είτε στις φωτογραφίες των παπαράτσι, είτε σε αφίσες για ταινίες», δηλώνει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Αυτή η φωτογράφιση ήταν μία από εκείνες για την οποία είπα :"ΟΚ. Θα κάνω την τόπλες φωτογράφιση αν δεν μου "πειράξετε" το στήθος (με photoshop) και αν δεν το κάνετε να φανεί μεγαλύτερο! Γιατί είναι σημαντικό να πούμε (με τη φωτογράφιση) ότι δεν έχει σημασία το σχήμα και το μέγεθος του στήθους». Ναι και εμείς συμφωνούμε, όσο πιο φυσικό τόσο πιο όμορφο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ