Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Όταν οι διάσημες έχουν κέφια και τα… πετάνε όλα!

Σκανδαλιάρικες ματιές από την διαδικτυακή κλειδαρότρυπα

Σκανδαλιάρικες ματιές από την διαδικτυακή κλειδαρότρυπα

Πρόσφατα υποκλάπηκαν γυμνές φωτογραφίες από πάρα πολλές celebrities. Εκείνες τις φωτογραφίες δεν θα τις προβάλουμε ποτέ, καθότι είναι η ιδιωτική ζωή κάποιων ανθρώπων και είναι δικαίωμα τους να τις κρατήσουν για τον εαυτό τους. Όμως τα τελευταία χρόνια, οι επιταγές της μόδας είναι οι διάσημοι να προβάλουν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο για λόγους αυτοπροβολής. Ιδιαίτερα μέσω του ίνσταγκραμ (instagram), δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, το οποίο έχει μπει εδώ και χρόνια στις ζωές μας για τα καλά. Κοιτάξτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν οι διάσημοι προσπαθούν να μας βάλουν στις κρεβατοκάμαρες τους, από την κλειδαρότρυπα του διαδικτύου!

 

Η Kim Kardashian έγινε γνωστή μετά από ένα προσωπικό της ερωτικό βίντεο, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο. Οπότε, μικρή διαφορά της κάνει όταν ποστάρει μια ΤΕΛΕΙΩΣ γυμνή της φωτογραφία, λίγο πριν δημοσιευτεί στο βρετανικό περιοδικό GQ. Δεν είναι αυθόρμητη, αλλά είναι ένα δώρο για τους φαν της!

Πάμε στα πιο σκληρά τώρα. Η Aubrey O’Day, αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχει εμφανιστεί σε διάφορες σειρές και φωτογραφήσεις με τον πιο σέξι τρόπο. Όμως όταν αποφάσισε να μοιραστεί στο διαδίκτυο μια πρωινή της φωτογραφία, έπεσαν και τα τσιμέντα! Τον περασμένο Μάρτη λοιπόν η νεαρά δημοσίευσε μια πόζα της, σχολιάζοντας: «Πρωινό, δημητριακά και…».

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Lady Gaga, η οποία μας επισκέφτηκε τον Σεπτέμβρη, ήθελε να προωθήσει τον καινούργιο της δίσκο. Λίγο πριν λοιπόν δημοσιευτεί μια σχεδόν γυμνή της φωτογράφηση για το περιοδικό Vmagazine, φρόντισε η ίδια να μας προϊδεάσει για το τι μας περιμένει!

 

Το μοντέλο Adrienne Curry και νικήτρια του America’s Next Top Model, ποτέ δεν έκρυψε τα κάλλη της. Όμως πρόσφατα το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Μετά το καθάρισμα του σπιτιού της, σε μια στιγμή χαλάρωσης, μοιράστηκε μια φωτογραφία που την απαθανατίζει στον καναπέ της, ντυμένη μόνο… με το γάτο της!

Για το τέλος αφήσαμε την Anastasia Ashley, γνωστό μοντέλο και αθλήτρια του σέρφ (surf) στην Αμερική. Και παρότι θα θέλαμε να πούμε πάρα πολλά για αυτή την καλογυμνασμένη αθλήτρια, θα αφήσουμε τη μαγεία της φωτογραφίας να μιλήσει από μόνη της!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ