Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ολοκληρώθηκε το 16η Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light

32 Έλληνες σχεδιαστές, λαμπεροί προσκεκλημένοι, υπέροχες collection, ευφάνταστα catwalks, μοναδικά happenings και μόδα υψηλού επιπέδου επεφύλασσε το τετραήμερο της 16ης Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light

Με επιτυχία, ξεχωριστά shows, καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και πολλά υποσχόμενα νέα ταλέντα, ολοκληρώθηκε η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, 16η Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού. Η διοργάνωση είχε αξιοσημείωτη προσέλευση και λαμπερούς προσκεκλημένους που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι τις νέες προτάσεις της μόδας για την περίοδο Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015.

Η Coca-Cola light, αγκάλιασε τη φετινή διοργάνωση και ως μεγάλος πρωταγωνιστής έδωσε το δικό της στίγμα, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις και γεύση δροσιάς. Παράλληλα, σε έναν δημιουργικά διαμορφωμένο χώρο με τη λογική “shop in a shop” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο limited edition (200 τμχ.) αξεσουάρ που η εταιρία μόδας BSB δημιούργησε σε συνεργασία με την Coca-Cola light για τη στήριξη του προγράμματος «Νιώσε την καρδιά σου». Οι επισκέπτες της 16ης ΑΧDW by Coca-Cola light είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και αγοράσουν το νέο fashion item για καλό σκοπό, μια υπέροχη συλλεκτική γκρι πασμίνα, στηρίζοντας έτσι με όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις το έργο της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ).

Στις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιήθηκαν, παρουσίασαν τις συλλογές τους οι εξής σχεδιαστές: Vassilis Zoulias, Rita Pateroni, Kathy Heyndels, Lila Nova και Loukia Kyriakou, Apostolos Mitropoulos for Underground, Join Clothes, Stylianos, Gaffer & Fluf, SOMF, Athina Korda, Notis Panayiotou, Spiros Stefanoudakis, Celebrity Skin, Paris Valtadoros και Panos Apergis.

Επιπλέον 17 πολλά υποσχόμενες συμμετοχές νέων σχεδιαστών εντυπωσίασαν με τη δημιουργικότητά τους και συμμετείχαν στο μοναδικό θεσμό ανάδειξης νέων ταλέντων στην Ελλάδα, New Designers Awards by Coca-Cola light, όπου διαγωνίστηκαν για τα βραβεία των Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk. Αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης των νέων σχεδιαστικών ταλέντων, υπήρξε το αγαπημένο αναψυκτικό των γυναικών Coca-Cola light που αγκάλιασε τον θεσμό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τη μόδα και τους νέους εκπροσώπους της.

Best New Designer της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκαν οι I. Mitakos x F. Erotokritos, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του και το ταλέντο του. Το έπαθλο αντιστοιχεί στη δυνατότητα του νικητή να δει το έργο του να παίρνει σάρκα και οστά, δημιουργώντας μια capsule συλλογή για το label Underground.

Το βραβείο Best Trendsetter κέρδισε το σχεδιαστικό δίδυμο Lisa & Kira για τις φρέσκιες, μοντέρνες δημιουργίες που παρουσίασαν σ’ ένα εντυπωσιακό catwalk.

Τέλος, το βραβείο Best Catwalk by Coca-Cola light απέσπασε η σχεδιάστρια Sinister με το ανατρεπτικό της στυλ που εντυπωσίασε κριτές και κοινό. Το βραβείο αντιστοιχεί σε μια υποτροφία για ανώτερες σπουδές μόδας με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Coca-Cola light. Συγκεκριμένα, το έπαθλο αφορά σε μια υποτροφία για course στο φημισμένο πανεπιστήμιο Saint Martins στο Λονδίνο, με θέμα Fashion Design & Marketing ή Fashion and Textile Forecasting και καλύπτει εκτός από το κόστος του προγράμματος και όλα τα έξοδα που προκύπτουν για την μεταφορά και την διαμονή του νικητή στο εξωτερικό για το αντίστοιχο διάστημα φοίτησής του στο πρόγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
ο Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσων, μετά από κλήση του αντιδημάρχου Νισύρου
Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή