Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δεν την ξέρετε ακόμη; Η Kaley καίει καρδιές!

Η πιο όμορφη ξανθιά στην τηλεόραση!

Είναι η ξανθιά από τη πασίγνωστη σειρά του STAR ''Big Bang'' που μας πήρε τα μυαλά! Την γνωρίσαμε από το BingBang, έγινε ο κρυφός έρωτας κάθε geek που σέβεται τον εαυτό του και τώρα την απολαμβάνουμε μέσω των περιοδικών. Όταν είδαμε την πρώτη σέξι φωτογράφηση της στο ΜΑΧΙΜ νομίσαμε πως τα είδαμε όλα. Ευτυχώς για εμάς, μας διέψευσε με την φωτογράφηση της στη μεξικάνικη έκδοση του Esquire.

Παρόλο που η  Kaley είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον χώρο του θεάματος, η ίδια δεν φαίνεται να το δέχεται και πολύ, αλλά αντιθέτως δηλώνει ότι έχει μεγάλες ανασφάλειες. Πρόσφατα παραδέχτηκε ότι κρύβει ένα «σπασικλάκι» μέσα της ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν της αρέσει σχεδόν τίποτα επάνω της! «Σιχαίνομαι σχεδόν τα πάντα στο σώμα μου» δηλώνει αν και παραδέχεται ότι στο σεξουαλικό παιχνίδι αυτή η εικόνα που έχει για τον εαυτό της δεν την εμποδίζει. «Πηγαίνω στον άνδρα που μ’ αρέσει και του λέω στα ίσα τι θέλω απ’ αυτόν». Νομίζουμε ότι καλά κάνει!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το 2004, όταν ήταν 18 ετών, αποφάσισε να κάνει αυξητική στήθους, κάτι που όχι μόνο δεν μετάνιωσε ποτέ, αλλά θεωρεί ότι ήταν και η καλύτερη απόφαση της ζωής της. Εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσε στη σειρά «8 Simple Rules» και το βέβαιο είναι ότι η επέμβαση έδωσε τεράστια ώθηση στην καριέρα της. Η Κάλεϊ να θυμίσουμε ότι πρόσφατα απογοήτευσε τους χιλιάδες θαυμαστές των... ταλέντων της, καθώς παντρεύτηκε τον Ράιαν Σουίτινγκ την Πρωτοχρονιά μετά από ένα μικρό διάστημα που ήταν αρραβωνιασμένοι. Εμείς προτιμάμε να την θυμόμαστε έτσι!

Μάλιστα, η Kaley Cuoco μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «The Big Bang Theory», έχει πλέον το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ! Η συγκίνησή της ήταν τεράστια και μάλιστα η ηθοποιός δεν μπορούσε να σταματήσει να δακρύζει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Στην υγεία της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ