Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωμάτια ξενοδοχείου με θέμα τον Χάρι Πότερ!

Η ιδέα των ιδιοκτητών του «Georgian House» φαίνεται να έχει ενθουσιάσει το κοινό, καθώς από τώρα γίνονται κρατήσεις για τα Χριστούγεννα του 2015, ενώ η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου «έπεσε», κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της

Το ξενοδοχείο «Georgian House» του Λονδίνου αποτελεί τον ιδανικό τόπο διακοπών για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να μείνουν σε ένα δωμάτιο με θέμα τον αγαπημένο τους ήρωα.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε έναν χώρο εμπνευσμένο από το «Hogwarts», το σχολείο των μάγων στα βιβλία του Χάρι Πότερ, μιας σειράς επτά μυθιστορημάτων φαντασίας, δημιουργία της βρετανίδας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Η ιδέα των ιδιοκτητών του «Georgian House» φαίνεται να έχει ενθουσιάσει το κοινό, καθώς από τώρα γίνονται κρατήσεις για τα Χριστούγεννα του 2015, ενώ η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου «έπεσε», κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της!

«Όταν διαπιστώσαμε πόσο δημοφιλείς είναι οι σχετικές με τον Χάρι Πότερ δραστηριότητες, ακόμα και οι εκδρομές με το λεωφορείο, αποφασίσαμε να κάνουμε το ξενοδοχείο μας… μαγικό», αναφέρει στο Reuters μία εκ των ιδιοκτητών, η Σερίνα φον ντερ Χέιντε.

Δύο δωμάτια έχουν μετατραπεί σε «υπερφυσικούς κοιτώνες», ενώ μπουκάλια με… μαγικό φίλτρο, κεριά και πίνακες διακοσμούν τους χώρους.

Όσο για τη διαμονή, ένα βράδυ στο ξενοδοχείο κοστίζει περίπου 320 ευρώ, με το πακέτο να περιλαμβάνει πρωινό, αλλά και μία «μαγική» περιήγηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής