Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βγάλτε ξανά τα μαγιό σας!

Πέντε καλοκαιρινές φωτογραφίες για να μην ξεχνάμε τις παραλίες!

Πέντε καλοκαιρινές φωτογραφίες για να μην ξεχνάμε τις παραλίες!

Μπορεί το καλοκαίρι να φαντάζει πλέον μακρινό, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας το θυμίζουμε διαρκώς. Με ποιόν τρόπο; Μα, με τον πλέον κατάλληλο! Διαλέξαμε φωτογραφίες από καλλίγραμμες δεσποινίδες, οι οποίες χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα. Πρώτη και καλύτερη η 43χρονη Denise Richards, ηθοποιός και μοντέλο. Γνωρίζαμε ότι έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα, αλλά η φετινή της φωτογραφία πραγματικά ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Περίπου στα  μισά της χρόνια (25), η Hayden Panettiere κερδίζει την παράσταση! Το μοντέλο, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια Νεοϋορκέζα έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές (Nashville, Heroes) και από ότι βλέπετε και εσείς φροντίζει τη σιλουέτα της σε… εγκληματικό βαθμό!

Περνώντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η βρετανή ηθοποιός Michelle Keegan δείχνει να απολαμβάνει πραγματικά την παραλία παρότι μεγάλωσε στο βροχερό Μάντσεστερ. Μας χαρίζει το λαμπερό της χαμόγελο και αποκαλύπτει το αψεγάδιαστο κορμί της, μαυρισμένο από ένα έντονο καλοκαίρι… Οι παραλίες μας λείπουν ήδη!

Πίσω στην Αμερική για ένα καθαρόαιμο μοντέλο της Victoria Secret, την 28χρονη Lily Aldridge. Η καλιφορνέζα φαίνεται να κάνει μια μελαγχολική βόλτα στην παραλία, σε μια φωτογραφία βγαλμένη από ταινία. Το συγκεκριμένο μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες στην εορταστική έκδοση του Sports Illustrated. Χρειάζεται και άλλες διαπιστεύσεις;

Τελευταία αλλά σίγουρα εξίσου γοητευτική, η Mel B, γνωστή από την θητεία της στις Spice Girls αλλά και από άπειρες ανεξάρτητες εμφανίσεις και δουλειές, μας θυμίζει ότι στα 40 της ακόμη μπορεί να μας πάρει τα μυαλά! Καλές καλοκαιρινές αναζητήσεις!    

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ