Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανέμορφες φωτογραφίες από υποβρύχιες... εγκύους!

Αφήστε το νερό να πλημμυρίσει τις φωτογραφίες σας...

Μια πολύ όμορφη νέα σειρά φωτογραφιών «υμνεί» τις έγκυες γυναίκες και τα σώματα τους. Ο φωτογράφος Adam Opris έδωσε νέα πνοή στις τυπικές φωτογραφήσεις για την εγκυμοσύνη… βυθίζοντας τα ζευγάρια κάτω από το νερό!

Η εκπληκτική σειρά του Adam δείχνει έγκυες γυναίκες - και μερικές φορές μεγαλύτερα μωρά τους - να επιπλέουν γύρω γύρω απολαμβάνοντας μια βουτιά. Ο Adam, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως φωτογράφος γάμου, λέει ότι το νερό ήταν πάντα η «δεύτερη φύση» του, χάρη στην παιδική του ηλικία δίπλα στη θάλασσα. «Το να είσαι μέσα στο νερό  ήταν πάντα δεύτερη φύση για μένα», λέει.

«Πάντα ψάχνω νέους τρόπους για να βγάζω φωτογραφίες και όταν είδα υποβρύχιες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, κατάλαβα ότι πρέπει να φέρω τους πελάτες σε αυτό το υποβρύχιο κόσμο.

«Μετά από έρευνα σχετικά με την ασφάλεια της εγκυμοσύνης, κατάλαβα ότι το να είσαι στο νερό δεν είναι μόνο ασφαλές όταν γίνεται σωστά, αλλά συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες, καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφίσει την πίεση από τις πλάτες και τις αρθρώσεις τους.

«Πλέον, οι περισσότερες φωτογραφήσεις πηγαίνουν πολύ καλά και συχνά κάνουμε διαλείμματα για να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε τη διαδικασία! Με τον περιορισμό της ανάσας σε 4-5 δευτερόλεπτα για κάθε φωτογραφία, δεν κουράζουμε τη μαμά και διατηρήσουμε μια υγιή ροή οξυγόνου στο μωρό χωρίς κανένα κίνδυνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ