Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυμνοί ώμοι, καλλίγραμμα πόδια και απίστευτα χαμόγελα!

Απίστευτη ομορφιά σε επίδειξη μόδας στο Λονδίνο

Απίστευτη ομορφιά σε επίδειξη μόδας στο Λονδίνο

Συνήθως θεωρείται αγένεια να γυρίσετε την πλάτη σας κάποιον – ειδικά σε φωτογράφους σε γνωστό πάρτι για επίδειξη μόδας στο Λονδίνο. Αλλά το μοντέλο Amber Le Bon έκανε ακριβώς αυτό! Το όμορφο μοντέλο, κόρη της Amber και του Simon Le Bon, φόρεσε ένα τολμηρό εξώπλατο τοπ με δερμάτινο παντελόνι και εντυπωσίασε τους θεατές.

Εν τω μεταξύ, Kimberley Garner κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της με την επιλογή φορέματος! Η νεαρή στάρλετ έφτασε στην επίδειξη εσωρούχων, σχεδόν σα να είχε ξεχάσει να φορέσει το εσώρουχό της! Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με διάφανες πλευρές, για να μας προσφέρει προφανώς μια γενναιόδωρη γεύση των καλογυμνασμένων μηρών της. Το τολμηρό φόρεμα έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τα κάλλη της Kimberley και η ίδια φρόντισε να έχουν οι φωτογράφοι την καλύτερη λήψη. Πιο απλά, το φόρεμα της άφησε ελάχιστα στη φαντασία….

Ωστόσο, ίσως η πιο καλοντυμένη καλεσμένη του Σαββάτου ήταν η Vanessa White, η οποία εντυπωσίασε με ένα φόρεμα με μεταλλική υφή. Με λεπτά στοιχεία leopard-print, παρουσίασε μια σεμνή αισθητική.  Μπορεί να εμφανίστηκε πολύ πιο συμμαζεμένη από τις 2 προηγούμενες καλλονές, αλλά η σεμνή γοητευτική της γραμμή κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Όπως και τα γατίσια της μάτια…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ