Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Emily Ratajkowski, το πιο διάσημο στήθος στον κόσμο! (pics)

Και φροντίζει να το επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία!

Και φροντίζει να το επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία!

Φορώντας μόνο το εσώρουχο Calvin Klein, η Emily Ratajkowski αναδεικνύει τονισμένο σώμα της σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Μία ακόμη φωτογραφία μου λόγω… λαϊκής απαίτησης» έγραψε το 23χρονο μοντέλο, για συνοδευτικό μήνυμα στις φωτογραφίες της χωρίς σουτιέν, αλλά με Calvin Klein σλιπ και φαρδιά τζιν.

Η εκθαμβωτική γυναίκα, η οποία είχε ρόλο στην πολύ καλή ταινία Gone Girl, δημοσίευσε τις φωτογραφίες της για την εκστρατεία #mycalvins, μια παγκόσμια πρωτοβουλία για τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης  που ζητούσε να μοιραστούν selfies που αναδείξουν την διάσημη Calvin Klein «ζώνη».

Περιττό να σημειώσουμε ότι οι εικόνες της μις Ratajkowski έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και αναδημοσιεύτηκε από τον Calvin Klein! Το μοντέλο, έγινε γνωστό μετά το… πρωταγωνιστικό της ρόλο στο βίντεο κλιπ του Robin Thicke «Blurred Lines”, μόλις επέστρεψε στη Νέα Υόρκη μετά από την τεράστια προώθηση της νέας ταινίας της, Gone Girl.

Πρόσφατα, εξήγησε πως ήταν να φιλάει τον συμπρωταγωνιστή της Ben Affleck στο θρίλερ. «Η όλη εμπειρία ήταν λίγο σουρεαλιστική. Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Προφανώς ο Ben Affleck είναι ένας από εκείνους που όλοι ξέρουν το πρόσωπό του. Μεγάλωσα με το πρόσωπό του. Πήγα στην οντισιόν και όταν είδα αυτόν το ψηλό, όμορφο άντρα είπα, ω, Θεέ μου. Αυτός είναι ο Ben Affleck». Αναρωτιόμαστε τι να είπε ο Ben όταν την είδε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ