Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

H Kelly Brook στα καλύτερα της

Η σεξοβόμβα βγήκε παγανιά!

 Η σεξοβόμβα βγήκε παγανιά!

Αυτή είναι μία από τις πιο χυμώδεις γυναίκες στη showbiz! Η Kelly Brook, ηθοποιός, παραγωγός και κουκλάρα μας έχει ζαλίσει –όχι μόνο με τις καμπύλες της- αλλά και με τους αρραβωνιαστικούς της.Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε να τα ξαναβρίσκει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της David McIntosh, καθώς πήγαν για ένα ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες την Τετάρτη.

Όμως μια γυναίκα σαν την Brook δεν θα μπορούσε να κάτσει… ήσυχη. Νέες εικόνες έχουν διαρρεύσει της Kelly Brook σε εστιατόριο με έναν άνδρα μυστήριο, μόλις λίγες ημέρες πριν. Ωστόσο, το Σάββατο εμφανίστηκε μια άλλη φωτογραφία της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στο Μεξικό, όπου πιθανολογείται ότι είναι σε διακοπές με τον David.

Το πιο πιθανό είναι η Kelly και ο David να τα ξανά έφτιαξαν, αλλά το δείπνο της με τον άνδρα μυστήριο παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. «Ήταν έτοιμοι να παντρευτούν αυτό το έτος και ήταν πολύ δεμένοι. Όταν έφτασαν λίγο πριν διαλύσουν τη σχέση τους, ​​βρήκαν την αγάπη και πάλι».

Η Kelly μαζί με τον David εθεάθησαν κοντά στο διαμέρισμα της στο Δυτικό Χόλιγουντ και φάνηκε ότι ήταν περισσότερο ευτυχισμένοι από ποτέ. Μετά το δείπνο, το ζευγάρι κατευθύνθηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης πριν από την επιστροφή στο σπίτι και τη συνέχεια της… συμφιλίωσης τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ