Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Kate Upton μας θυμίζει το καλοκαίρι που έφυγε!

Το μοντέλο που κατέκτησε τον κόσμο με τις καμπύλες του

Το μοντέλο που κατέκτησε τον κόσμο με τις καμπύλες του

Το 19χρονο μοντέλο από το Μίσιγκαν πέρασε το 2011 κατακλύζοντας εξώφυλλα, ημερολόγια και πάρτι, για να έρθει τη βδομάδα που μας πέρασε στο επίκεντρο για διάφορους λόγους. Μοντέλο της Victoria Secret, cover girl στο παραδοσιακό ετήσιο Swimsuit Issue του Sports Illustrated για το 2012, και cover girl στο πλευρό του cover man Jon Hamm για το τελευταίο Esquire.

Όπως καταλαβαίνεις κι από την ηλικία της δεν έχει πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, αλλά αυτός ο ένας χρόνος ήταν αρκετός για να εμφανιστεί σε κάθε αντρικό περιοδικό (φωτογραφήσεις για, μεταξύ άλλων, Esquire, GQ, FHM, Complex, Sports Illustrated), να περπατήσει πασαρέλες, να βρεθεί στα εξώφυλλα των ταμπλόιντ (τα έχει όντως με τον quarterback των New York Jets, Mark Sanchez ή όχι;), να ενθουσιάσει κάθε άντρα με παλμό.

«Αυτή η φωτογραφία ήταν μία από τις πρώτες λήψεις που κάναμε. Ήταν το αγαπημένο μου μαγιό. Με έκανε να νιώθω σέξι και σίγουρη», δήλωσε η σέξι ξανθιά που θυμίζει σε πολλούς κάτι από Μέριλιν Μονρόε. «Στη Φλόριντα ο κόσμος τριγυρνά με σαγιονάρες, μπικίνι και τζιν σορτσάκια, οπότε νιώθω πολύ άνετα φορώντας ένα μαγιό» λέει η γεννημένη στο Μίσιγκαν, Κέιτ.

Μετά τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της, η Kate Upton κρατάει ένα χαμηλό προφίλ γνωρίζοντας ότι ο κόσμος έχει πλέον δει πολλές περισσότερες προσωπικές στιγμές της από όσες θα ήθελε η ίδια. Όχι πως αφήνει και πολλά στη φαντασία η ξανθιά καλλονή στις φωτογραφίες της, αλλά σίγουρα είναι δικό της δικαίωμα -και όχι των χάκερ- να αποκαλύπτει ό,τι θέλει, όποτε θέλει!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γάζα: Προειδοποιήσεις για επίθεση στη Ράφα – «Θα έφερνε καταστροφή στη Μέση Ανατολή»
Για μια εξέλιξη που θα φέρει την καταστροφή στη Μέση Ανατολή, προειδοποιούν οργανώσεις αρωγής
Γάζα: Προειδοποιήσεις για επίθεση στη Ράφα – «Θα έφερνε καταστροφή στη Μέση Ανατολή»