Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ατελείωτη γυναίκα! Η χαμογελαστή Gwyneth Paltrow επιδεικνύει τα γυμνασμένα πόδια της

Παρευρέθη σε φιλανθρωπικό πάρτι, πιο όμορφη από ποτέ μετά τον χωρισμό της

Παρευρέθη σε φιλανθρωπικό πάρτι, πιο όμορφη από ποτέ μετά τον χωρισμό της

Δεν διστάζει να δείχνει τα μαυρισμένα και γυμνασμένα πόδια της η Gwyneth Paltrow και ο φακός την απαθανάτισε την περασμένη Τετάρτη σε φιλανθρωπικό πάρτι στο Λός Άντζελες. Η βραβευμένη με Όσκαρ – έκανε τους γύρω της να ξεχάσουν ότι είναι πλέον 42 χρονών, με ένα αμάνικο άσπρο φόρεμαt και τακούνια Nicholas Kirkwood.

Όμως εκτός από την εκτυφλωτική της εμφάνιση, η Paltrow πρωταγωνίστησε και σε ένα μικρό… ξεκατίνιασμα με την γνωστή ηθοποιό Martha Stewart. Τον περασμένο μήνα, η 73χρονη ντίβα είπε ότι αν η Paltrow «ήταν σίγουροι για την υποκριτική της, δεν θα προσπαθούσε να μοιάζει με τη Martha Stewart».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που με βλέπει ως ανταγωνισμό», δήλωσε η Paltrow την Τρίτη στο 16ο ετήσια Fortune σύνοδο κορυφής γυναικών. «Κανείς δεν έχει πει ποτέ τίποτα κακό για μένα πριν, έτσι είμαι σοκαρισμένη. Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω. Νομίζω ότι όταν κάποιος επικρίνει κάποιον άλλο, πραγματικά αποκαλύπτει περισσότερα σχετικά με αυτόν που κάνει την κριτική παρά για αυτόν στον οποίο απευθύνεται».

Την Τετάρτη η ξανθιά στάρλετ δεν συνοδεύτηκε από τον Brad Falchuk, με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν από δύο μήνες. Εν τω μεταξύ, ο εν διαστάσει σύζυγός της, Chris Martin, είναι πλέον ζευγάρι με τη 24χρονη Jennifer Lawrence, γνωστή πλέον και από τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Τέλος, η Gwyneth θα αρχίσει έναν έρανο για τον στενό της φίλο Barack Obama.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ