Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Το σύνθημά μου είναι απλό: Χωρίς άσκηση, δεν έχει κέικ!»

Η Sofia Vergara δείχνει γιατί είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής της στα 42

Η Sofia Vergara δείχνει γιατί είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής της στα 42

Στα 42, Sofia Vergara έχει το σώμα που θα το ζήλευε μια γυναίκα με τα μισά της χρόνια. Ακόμη όμως και αυτή δεν μπορεί να νικήσει τα χρόνια που περνούν. Στην τελευταία της φωτογράφηση στο περιοδικό Shape, η Κολομβιανή σταρ μας δείχνει το αψεγάδιαστο σώμα της φορώντας ένα τολμηρό μαύρο μπικίνι και μοιράζεται μια αποκάλυψη: «Δυστυχώς έπρεπε να αρχίσω τη γυμναστική!».

«Ποτέ δε γυμναζόμουν. Ήμουν πάντα πολύ ευχαριστημένη με το σώμα μου. Θέλω να πω, όπως κάθε γυναίκα διαμαρτυρόμουν ότι οι μηροί μου ήταν πάρα πολύ μεγάλοι, αλλά ένιωθα άνετα με τις καμπύλες μου . Οι άλλοι περίμεναν από μένα να τις έχω».

Στα 40 της όμως, η Sofia άρχισε να προβληματίζεται για το πώς αλλάζει το σώμα της. «Χτύπησα τα 40 και άρχισα να βλέπω να χαλαρώνει παντού το σώμα μου», παραδέχεται. «Διάβασα πολλά σχετικά με το πώς ο μεταβολισμός μας αλλάζει όταν γερνάμε. Ήξερα ότι ήταν καιρός να κάνω κάτι, έτσι το έκανα».

 «Από τότε που ήμουν νέα, δεν μπορούσα να τρέξω ή να κάνω σκληρή γυμναστική γιατί είχα κακά γόνατα». Το μοντέλο πλέον έχει αρχίσει να βλέπει τα αποτελέσματα από τη σκληρή δουλειά της. Μάλιστα η συμπρωταγωνίστρια της Sarah Hyland, σχολίασε ότι η Κολομβιανή έχει τα ωραιότερα στήθη του κόσμου -νομίζουμε ότι θα συμφωνήσουμε!

«Η υγιεινή διατροφή δεν είναι ένα μυστήριο» συνεχίζει. «Τρώτε τα λαχανικά σας και μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα». Βέβαια, και η ίδια παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα με τα γλυκά και ότι γυμνάζεται για να μπορεί να τρέχει! Τέτοιος είναι ο ποθος της για γλυκά που είχε σκεφτεί να πάει μέχρι και σε υπνωτιστή για να την γιατρέψει! Εμ, τέτοια γλύκα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα του FlyOver στον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)
Το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση αναμένει η ανάδοχος κατασκευαστική μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα του FlyOver στον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)