Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

COSMOTE TV: Νέα σεζόν με πάνω από 45 νέες σειρές και κύκλους σειρών

Κάνουν πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο, μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD

Πάνω από 45 νέες σειρές και νέοι κύκλοι βραβευμένων σειρών κάνουν πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο στην COSMOTE TV, μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD.

Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια των δημοφιλών σειρών Peaky Blinders, Luther με τον Ίντρις Έλμπα, Billions με το δίδυμο Πολ Τζιαμάτι-Ντέμιαν Λούις, την κωμική πολυβραβευμένη σειρά Will and Grace, το φινάλε της σειράς Unreal, μετά από 4 κύκλους αλλά και τους τελευταίους κύκλους των House of Cards και Mr. Robot. Στην COSMOTE TV επιστρέφουν και η συνέχεια του εξαιρετικού The Young Pope του Πάολο Σορεντίνο, The New Pope, με τον Τζουντ Λο να παραμένει στον κεντρικό ρόλο, το Fargo, με νέο πρωταγωνιστή τον Κρις Ροκ, αλλά και το ιστορικό Knightfall, με τον Μάρκ Χάμιλ της σειράς ταινιών Star Wars.

Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές COSMOTE TV Cinema pack, COSMOTE TV Full pack αλλά και στους συνδρομητές του θεματικού πακέτου COSMOTE TV GO Cinema Pack. Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, οι συνδρομητές των παραπάνω πακέτων μπορούν να δουν ταινίες και σειρές των καναλιών COSMOTE CINEMA αμέσως μετά την προβολή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€