Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς στον Stoiximan.gr 13ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Η μεγαλύτερη αθλητική ανοιξιάτικη διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας σημειώνει κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη επιτυχία

Ο Stoiximan.gr 13oς Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά, την Κυριακή, 1η Απριλίου. Η μεγαλύτερη αθλητική ανοιξιάτικη διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας σημειώνει κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη επιτυχία, γεγονός το οποίο πιστοποιείται από τον υψηλότατο αριθμό συμμετοχών, που αυξάνεται συνεχώς. Φέτος, περισσότεροι από 20.000 δρομείς έτρεξαν στις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων, γεμάτοι αθλητική ενέργεια και υγιή ανταγωνισμό.

Κάθε χρόνο, ο Μαραθώνιος ξεχωρίζει όχι μόνο για το υψηλό επίπεδο των αθλητών οι οποίοι συμμετέχουν, αλλά και για τα πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα που εκπέμπει. Η διαδρομή των 42 χιλιομέτρων “Πέλλα-Θεσσαλονίκη” μάλιστα, έχει μοναδική ιστορική σημασία καθώς οι χιλιάδες μαραθωνοδρόμοι έχουν το προνόμιο να τρέξουν από την αρχαία έως και τη σύγχρονη πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Η λαμπερή γιορτή του αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι” αποτελεί ακόμη σημαντικό παράγοντα αναβάθμισης της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στα 13 χρόνια διοργάνωσής του, ο Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος", έχει αναδείξει τη Βόρεια Ελλάδα ως σημείο παγκόσμιας συνάντησης και έχει συνδέσει το όνομά της χώρας μας με υψηλού επιπέδου αθλητικές διοργανώσεις.

Στο πλευρό όλων των δρομέων του Stoiximan.gr 13oυ Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και προσέφερε νερό σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού, προάγοντας το αθλητικό πνεύμα. Με αυτό τον τρόπο, υποστήριξε τους δρομείς, προσφέροντάς τους την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονταν για να επιτύχουν τον στόχο τους και παρακινώντας τους να φροντίζουν την ΑΥΡΑ τους.

Από αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει και η AVRA Running Team με τη συμμετοχή 80 δρομέων, εργαζομένων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που έζησαν τη χαρά της συμμετοχής και της προσπάθειας, προωθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς που έτρεξαν στον Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ