Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η «Ελληνοφρένεια» δεν πάει στην ΕΡΤ – Πώς τρόλαρε ο Τσολιάς

Δεν θα πάει στο κρατικό κανάλι η Ελληνοφρένεια…

«‪Αγαπητοί ακροατές,τηλεθεατές, followers και λοιποί, σας ενημερώνω επισήμως πριν το μάθετε από άλλου, μόλις αποδεχθήκαμε την πρόταση της ΕΡΤ. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο» έγραφε η αρχική ανάρτηση του γνωστού Τσολιά της Ελληνοφρένειας. Άμεσα το ποστ αναπαράχθηκε από διάφορα μέσα που έκαναν λόγο για νέα τηλεοπτική στέγη.

Λίγες ώρες αργότερα ο Τσολιάς με νέα ανάρτηση έγραψε «‪Τα αντανακλαστικά των σόσιαλ βλέπω είναι άριστα! Έτοιμοι να πατήσουμε κάτω τον οχθρό! Αύριο στις 19.30 καλεσμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα για την παράσταση στο Κρεμλίνο στις 24/3. @Ellinofreneia».

Ο «Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, θα είναι σήμερα καλεσμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, για να μιλήσει για την παράσταση που συμμετέχει, μαζί με τον Σπύρο Γραμμένο, στο Κρεμλίνο στις 24 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης