Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Οπαδοί του ΠΑΟΚ σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

Παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για την απόφαση που οδήγησε σε μηδενισμό για το ματς με Ολυμπιακό και μείον 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε παρέμβαση στον σταθμό των ΟΣΕ και πορεία οπαδών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγη ώρα, οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο ραδιόφωνο Metropolis, όπου και έκαναν νέα παρέμβαση σε μέσο (μετά την ΕΡΤ-3 όπου και αναγνώστηκε ανακοίνωση).

Όπως αναφέρει το metrosport.gr «Μερικές δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ ήρθαν στις εγκαταστάσεις του Metropolis 95.5 και μερίδα αυτών εξέφρασε και με δημόσια παρέμβασή της τα παράπονά της για την απόφαση αφαίρεσης βαθμών καλώντας συνάμα σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης (18.00).

Φώναξαν συνθήματα στον «αέρα» και εκτός αυτού χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα και αποχώρησαν.

Στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου μίλησαν για τις κινητοποιήσεις που θα κλιμακωθούν, τι θα γίνει πριν τον αγώνα της Κυριακής με την Τούμπας και τη στάση Ολυμπιακού και ΑΕΚ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη