Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποσύρεται η διαφήμιση με τον Ζορό-Ψωμιάδη - Διάβημα της ΝΔ

Σάλος έχει προκληθεί με τη διαφήμιση του Jumbo

Σάλος έχει προκληθεί με τη διαφήμιση του Jumbo, όπου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίζεται ντυμένος Ζορό. Όπως έγινε γνωστό, η διαφήμιση θα αποσυρθεί ύστερα από διάβημα της Νέας Δημορκατίας, λόγω της χρήσης του ύμνου του κόμματος, τα πνευματικά δικαιώματα του οποίου, πάντως, ανήκουν στο συνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μάλιστα, ήδη ειδοποιήθηκε και ο Π. Ψωμιάδης να γυρίσει ξανά το διαφημιστικό βίντεο.

Στη διαφήμιση που αποσύρεται, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.  Και μόλις τα καταφέρνει, ζητάει από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.

Στο μεταξύ, στο θέμα αναφέρεται με ανάρτησή του στο twitter και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφήνοντας υπονοούμενα: «Πίσω από την "αθώα" διαφήμιση jumbo με τον Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ είναι η εταιρία Polen και ο Πολύκαρπος Ζαλώνης, άνθρωπος του Πάνου Καμμενου. Είναι ο ίδιος που έκανε το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ με το τραινάκι. Άλλες απορίες;» 

Δείτε το διαφημιστικό σποτ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ