Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η γνωστή εταιρεία που φόρεσε στον ΠΑΟΚ τα… καλά του! (ΦΩΤΟ)

H Nikolis Fashion Group ιδρύθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη

Fashion Partner και χορηγός της επίσημης ενδυμασίας των Παικτών και της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και 2018-2019 αναλαμβάνει η εταιρεία NIKOLIS SA FASHION GROUP, με το brand BROKERS.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη Τετάρτη στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της BROKERS, με την παρουσία παικτών της ομάδας, στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, VIP του γηπέδου της Τούμπας, φίλων και συνεργατών της εταιρείας, καθώς και του προσωπικού της.

«Είμαστε υπερήφανοι που το brand μας BROKERS θα ντύσει τους Παίκτες και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιας ομάδας πανευρωπαϊκής εμβέλειας. Μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλα βήματα προς την ανάπτυξη και έχει ένα τεράστιο αριθμό οπαδών σε όλο τον κόσμο», σημείωσε σε ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της BROKERS, Γεώργιος Νικολής.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά από τους οπαδούς και τους φίλους της Ομάδας, οι οποίοι είναι πραγματικά παθιασμένοι με ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο και στον χώρο του αθλητισμού. «Και το πάθος είναι στο DNA και του δικού μας brand BROKERS! Είμαστε δίπλα σας, μας... φοράτε και ευχόμαστε αυτό να σας φέρει γούρι!», κατέληξε ο κ. Νικολής απευθυνόμενος στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Η BROKERS

Η εταιρεία NIKOLIS FASHION GROUP ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 και εδώ και 33 χρόνια δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση casual ανδρικών ενδυμάτων με τα σήματα BROKERS, CAMARO, SOGO, όπως επίσης και παιδικών ενδυμάτων με τα σήματα Μ-ONE και MISS ONE.

Σήμερα αριθμεί περισσότερους από 40 εργαζομένους και έχει εδραιωμένη παρουσία στον χώρο της ελληνικής μόδας, με εξειδίκευση στο ποιοτικό casual ντύσιμο για άνδρες, εφήβους και παιδιά.

Διαθέτει 5 εταιρικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κατερίνη, Κομοτηνή και Σέρρες με την επωνυμία BROKERS, ενώ παράλληλα τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων σε  Κύπρο, Ισπανία, Πολωνία, Γερμανία, Αγγλία και Βουλγαρία.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί η εξωστρέφεια και η ενίσχυση των πωλήσεών της στη διεθνή αγορά, με όπλα της το υψηλού επιπέδου design και την ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και τις ανταγωνιστικές τιμές της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ