Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιώργος Μαυρίδης: Η αμοιβή από το Nomads για νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Video)

Αποκάλυψη από τον Γιώργο Μαυρίδη στο τελευταίο επεισόδιο

Σε μία συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός Θεσσαλονικιός tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, αναφερόμενος στον λόγο για τον οποίο συμφώνησε να συμμετάσχει στο παιχνίδι Nomads στον ΑΝΤ-1. Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Μαυρίδης συμφώνησε με τον ΑΝΤ-1 ώστε αντί αμοιβής να πάνε όλα τα χρήματα που θα λάμβανε για να ανακαινιστεί η παιδογκολογική κλινική ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο tattoo artist έχει μιλήσει στο παρελθόν αρνητικά για τα reality και η παρουσία του και μόνο στο Nomads είχε προκαλέσει αίσθηση. Όπως έχουν πει πολλοί παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει, υπάρχει ένας «σκοπός» που εκτελεί ο Γιώργος Μαυρίδης αυτό το διάστημα. Σήμερα λοιπόν και αφού πλέον δεν επηρεάζονται ψηφοφορίες, ο φιναλίστ αποφάσισε να κάνει τις αποκαλύψεις του μετά από παρότρυνση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πρέπει κάποια στιγμή να πω κι εγώ αφού δεν επηρεάζει κάποια ψηφοφορία. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και αν ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του κ. Λάτσιου, είπε για ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή και μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω. Του είπα κατευθείαν όχι… Mου είπε ο κ. Λάτσιος, “ηρέμησε… να είσαι πιο διαλλακτικός”. Δεν είχε άδικο, το άκουσα, είδα όλα αυτά. Είδα πως είχε μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για όσους συμμετέχουν. Σκέφτηκα ότι δεν γίνεται να αμοιφθεί τόσο καλά ένας άνθρωπο και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά. Του είπα “δεν θέλω να με ανταμείψετε με αμοιβή ανά εβδομάδα ή επεισόδιο. Τους πρότεινα -γνωρίζοντας ότι ο ΑΝΤ1 έχει ένα ταμείο κοινωνικής ευθύνης- να πάνε τα χρήματα στην κλινική του παιδογκολογικού στο ΑΧΕΠΑ και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Είπα αν είναι reality επιβίωσης και είναι τόσο σημαντικό πρόσωπο ο Μαυρίδης κάντε το! Τους έφερα σε επαφή, το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου, το κέρδισα με το σπαθί μου και χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε να το κάνω αυτό… Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, τα έχει αναλάβει η κ. Παπαμερή και ο κ. Λάτσιος να τα κάνει όλα αυτά», εξομολογήθηκε προς τιμήν του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο.

Τελικώς, στον τελικό του Nomads νικήτρια αναδείχτηκε η Αποστολία Ζώη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο