Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης για το «νέο» Epsilon – Αντιδράσεις από ΝΔ

Ο νέος ισχυρός άνδρας στο Epsilon

Ο Ιβάν Σαββίδης πραγματοποίησε χθες  την πρώτη του επίσκεψη στον σταθμό Epsilon μετά την πλήρη μεταβίβαση του σταθμού σε εταιρεία συμφερόντων του Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί είχαν ενημερωθεί μόλις μια ώρα πριν ότι θα ερχόταν ο νέος εργοδότης τους, ο οποίος έκανε κάποιες ανακοινώσεις αλλά απάντησε και σε ερωτήσεις.

Πιο αναλυτικά, είπε πως «Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ο,τι αρέσει στον Σαββίδη. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια». «Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο.  Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ηδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον» είπε ο επιχειρηματίας.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για την τοποθεσία, ο γενικος διευθυντής του Ed Hall του ζήτησε να μην την αποκαλύψει ακόμα. «Όσο υπάρχει ο πρώτος, αυτός είναι και ο στόχος μου. Με ενδιαφέρει μόνο η πρωτιά. Δεν βάζουμε χρονοδιαγράμματα για την επιτυχία, αλλά θέλει σκληρή δουλειά», είπε. «Η  δική μου επιχείρηση, εξαρτάται από τη δική σας δουλειά, εσείς με κάνετε καλύτερο. Θέλω οι εργαζόμενοι του Εψιλον να περπατούν στην Αθήνα και να τους καταλαβαίνει ο κόσμος ότι εργάζονται στο Έψιλον επειδή θα είναι χαρούμενοι. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για τον επαγγελματισμό σας που κράτησε όλο αυτό το διάστημα των συζητησεων,  ζωντανό το κανάλι. Ομως δεν πάμε να ειμαστε ζωντανοί απλώς, θέλουμε την κορυφή. Όπως στον ΠΑΟΚ αλλάζω προπονητές μέχρι να βρω τον καλύτερο που θα στείλει στην κορυφή την ομάδα, έτσι και στο κανάλι θα ψάχνω διαρκώς για τα στελέχη που θα το φέρουν στην πρώτη θέση. Οποιος θέλει να είναι πλέον στην οικογένειά μας, θα αισθανθεί την αγάπη και την αγκαλιά μου. Οποιος δεν θέλει, μπορεί άνετα να φύγει. Ξέρω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και σιγά σιγά μέχρι το τέλος του χρόνου θα τα λύσουμε» είπε.

Δίπλα στον Ιβαν Σαββίδη εκτός του νέου Γενικού Διευθυντή Εντ Χαλ, ήταν και ο άνθρωπος που κατάφερε να ολοκληρώσει το δύσκολο  deal με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου Σαββίδη, Δημήτρης Δημαρέλης. Ακόμη, παρών ήταν και ο Δ. Αδάκτυλος, που θα αναλάβει τη θέση της εμπορικής διεύθυνσης.

Παρουσία Π. Καμμένου

Το παρόν στις εγκαταστάσεις του E-TV έδωσε και ο Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους εργαζόμενους του σταθμού. Την είδηση αυτή έσπευσε να σχολιάσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε με σκληρό ύφος στον λογαριασμό του στο Twitter: «Πρόκειται για απίθανα πράγματα αυτά που συμβαίνουν! Πάει ο επιχειρηματίας να παραλάβει το Κανάλι του συνοδεία του Υπουργού....Πρώτη Φορά Αριστερά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης