Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έγκλημα στο Μενίδι: Το θύμα είχε κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η γυναίκα που εντοπίστηκε μαχαιρωμένη σήμερα το πρωί στο Μενίδι, στη μέση του δρόμου, είχε κάνει δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ηλικίας 50 ετών. Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τελευταία το Μεγάλο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., προκύπτει ότι η 40χρονη, την εβδομάδα του Πάσχα, είχε απευθυνθεί στις Αρχές και είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενεικακή βία.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία νωρίς το πρωί για γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στην περιοχή των Αχαρνών, στο Μενίδι.

Τότε οι αστυνομικοί της είχαν προτείνει το κουμπί πανικού και την είχαν ενημερώσει ότι αν ήθελε θα μπορούσε να μεταφερθεί σε δομή με εκείνη να το αρνείται.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, έχοντας στην κοιλιά της καρφωμένο ένα μαχαίρι.

Πρόκειται για μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, υπήκοος Αλβανίας, η οποία εντοπίστηκε στη συμβολή της οδού Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες στο σημείο για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιόσια: Φρικιαστική ομολογία - «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά, αναγκάστηκα να τον κάψω»
Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος χθες το βράδυ
Λιόσια: Φρικιαστική ομολογία - «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά, αναγκάστηκα να τον κάψω»