Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο σκηνικό στην Κυψέλη: Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε δεκάδες οχήματα (VIDEO)

Διερχόμενοι πολίτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό και να τον κρατήσουν στο σημείο ώστε να συλληφθεί από τους αστυνομικούς

Αναστάτωση υπήρξε χθες στην Κυψέλη από την τρελή πορεία ενός τζιπ, που προκάλεσε ζημιές σε δεκάδες παρκαρισμένα οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός, που ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να μπει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κεφαλληνίας, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να πέσει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Η τρελή πορεία του μαύρου τζιπ ξεκίνησε από την Γ' Σεπτεμβρίου και συνεχίστηκε στην οδό Κεφαλληνίας, όπου χτύπησε όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα.

 

Τον ακινητοποίησαν πολίτες

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, καθώς άκουσαν έναν μεγάλο κρότο και αντίκρισαν το μαύρο όχημα να χτυπά διαδοχικά τα σταθμευμένα οχήματα. Διερχόμενοι πολίτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό και να τον κρατήσουν στο σημείο ώστε να μη διαφύγει και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο 36χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Εις βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Του επιβλήθηκαν όλα τα διοικητικά πρόστιμα, με τον λόγο να έχουν πλέον οι ασφαλιστικές εταιρείες και, φυσικά, η Δικαιοσύνη.

Το βίντεο από τη σύλληψη του οδηγού:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ